Data Scientist

/ Vacatures / Data Scientist
D

ata Scientist

Als Data Scientist ben je de spil tussen business en IT. Je weet als geen ander door middel van (creatieve) hypotheses nog onbekende verbanden in data te ontdekken. Je vindt het leuk om met de laatste technologieën te werken. Daarnaast snap je het belang van het op de juiste manier presenteren en visualiseren van je resultaten aan de klant.

Vacature Data Scientist

Wat wij bieden

We bieden uitgebreide mogelijkheden om je kennis en ervaring te verbeteren, zoals trainingen en certificeringsmogelijkheden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en willen je daar graag in ondersteunen.

Open Circle Solutions kent een open cultuur en we ontwikkelen zelf producten in onze ‘Digital Labs’. Het werk vindt bij voorkeur plaats in de regio waar jij woont. Aangezien de boog niet altijd gespannen kan zijn ondernemen wij regelmatig gezellige en leerzame uitjes.

IMG_1985

Wil je graag meer weten over het werken bij Open Circle Solutions neem dan contact met ons op via het sollicitatieformulier op deze pagina of het telefoonnummer +31 40 304 1330.

Solliciteren via mobiel

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Linkedin URL

×