consultancy

bij Open Circle Solutions

Home → Consultancy

Consultancy

Een Open Circle Solutions Consultant is een professional die proactief in staat is advies te geven, maar ook om een (technisch)probleem naar tevredenheid op te lossen.

Devops team werkt in kantoor

Waarom consultancy?

Het is zinvol om gebruik te maken van consultancy als u bijvoorbeeld met een technisch probleem zit en niet weet hoe u deze het beste moet oplossen of dat een strakke deadline u in de weg zit vanwege onvoldoende capaciteit of dat u graag tijdelijk gebruik wil maken van de technologische kennis en competenties van een senior consultant of architect die het team op sleeptouw kan nemen. Of een projectmanager die in staat is om in een agile organisatie een project conform deadline, budget en scope te leveren. Dit is zomaar een greep waar onze consultants graag mee bezig zijn.

Wat is een OCS Consultant

Een OCS Consultant is van oorsprong goed opgeleid niet alleen op technisch niveau, maar ook qua persoonlijke competenties. Betrokken, creatief, gedreven en betrouwbaar zijn naast de persoonlijke, de kerncompetenties de set aan vaardigheden die wij direct voor  U beschikbaar hebben. Door op verschillende niveaus binnen uw organisatie als consultant actief te zijn, proactief te schakelen en je aan te passen aan uw bedrijfscultuur zijn onze consultants snel operationeel en brengen wij expertises uit andere domeinen naar uw omgeving met als doel u een concurrentievoordeel te geven.

Advies over cloud apps
twee mendewerkers OCS op kantoor

Aanpak

Als U (met spoed) capaciteit voor kortere of langere tijd nodig heeft of als u niet aan voldoende gekwalificeerd personeel kunt komen, dan is consultancy een goede uitkomst. Dit levert u een flexibele schil waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit Open Circle Solutions een totaal team aan multidisciplinaire consultants te leveren eventueel aangestuurd door een van onze ervaren project managers die risico’s mitigeert, zodat u kunt focussen op de core van uw business.

Consultancy diensten

Open source en Java Digitale transformaties, nieuwe business modellen, de opkomst van het internet-of-things, big data en kunstmatige intelligentie. Allemaal zaken die wij middels Open Source en Java voor u gebruiksklaar maken.

Open Source en Java

Wij bouwen op maatwerk-applicaties die (primaire) bedrijfsprocessen ondersteunen met gebruik van Open Source Software en Java.

Team as a Service (TaaS)

Mis je op korte termijn mensen en expertise? Met TaaS krijg je een ingespeeld en ervaren team dat onmiddellijk kan bijspringen.

Projectmanagement

Onze projectmanagers zijn opgeleid en hebben de ervaring om structuur aan te brengen in de meest complexe omgevingen.

 

Vragen of geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

+31 40 304 1330 | info@opencirclesolutions.nl

 

Pin It on Pinterest