over

Open Circle Solutions

Home → Over Open Circle Solutions

broedplaats van creatieve ideeën

We zijn een collectief van ontwikkelaars, projectmanagers en consultants met als doel maatwerksoftware van de hoogste kwaliteit te leveren met gebruiksgemak als belangrijkste speerpunt. Waarom gebruiksgemak? Omdat dat ervoor zorgt dat de applicatie maximaal wordt gebruikt en zo bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat.

Open Circle Solutions gelooft dat maatwerk een voorsprong geeft. We bouwen applicaties en bedenken toepassingen die vernieuwend zijn en jou zo onderscheiden ten opzichte van je concurrenten. Dat doen we met een fris en dynamisch team van experts die hun hebben sporen verdiend in Java, cloud, integratie en big data.

Wij geloven in Open Source en het gebruiken van producten die door de community ontwikkeld zijn. Het ontwikkelen van applicaties doen wij ook altijd samen met jou. Door frameworks te gebruiken, leveren we in korte tijd hoogstaande maatwerkoplossingen ter ondersteuning van jouw kritische bedrijfsprocessen.

waarom Open circle solutions

  • We werken alleen met bewezen technieken. Voordat we ze gebruiken, onderwerpen we ze in ons innovatielab aan zware testen tot we zeker weten dat ze absoluut veilig zijn.
  • We begrijpen dat innovatie altijd samen gaat met continuïteit. We zorgen dat je geen risico loopt door eerst zelf te testen en jou dan te laten zien dát en hoe het werkt.
  • Wij weten dat een goede relatie met onze klanten erg belangrijk is. Jij merkt dat aan de professionele werkrelatie en een ongedwongen omgang, zoals Brabanders dat gewoon zijn.
  • Wij leren je echt kennen en onderzoeken wat jouw echte uitdaging is . Daarmee gaan we aan de slag.
  • Bij ons ben je als klant volwaardig lid van het team en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je hebt in iedere belangrijke beslissing een stem.
  • Geef ons team de opdrachten die voor anderen te gecompliceerd zijn – hier houden we van en zijn we goed in!
  • Voor ons is IT geen randvoorwaarde maar voegt het zelfstandig waarde toe. Zo kan het je toegang geven tot nieuwe activiteiten, markten of klantgroepen.
 

VACATURE

Java developer

Lees er hier alles over >

 

OCS-kantoor2
OCS-kantoor3
OCS-kantoor4
OCS-kantoor1

Open Circle Solutions werkt voor

prestaties

Advies over cloud apps

Open Circle Solutions ISO 9001 gecertificeerd

De ISO 9001 certificering is een maatstaf voor kwaliteitsmanagement dat erop gericht is om de hele organisatie continu te laten verbeteren. Het vereist dat je processen zodanig op orde zijn dat je producten en diensten voldoen aan de wensen en eisen van klanten, maar ook aan relevante wet- en regelgeving. Met ISO 9001 is het kwaliteitsdenken verankerd in onze organisatie en zijn alle medewerkers erop gericht continu verbeteringen door te voeren.

 

Klanten zijn blij met ons

Klanten zijn positief voor onze serviceverlening en vinden ons innovatief en gedreven. Sterke punten zijn ons gevarieerd aanbod aan developers, de prettige omgang, dat we betrouwbaar en goed zijn in de backend en dat we begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Het past precies bij wat we willen zijn: experts die onderscheidende en vernieuwende maatwerksoftware leveren.

OCS_thumbs-up
FD Gazellen Award 2019

FD Gazellen Award 2018 en 2019

Na 2018 is Open Circle Solutions ook in 2019 door het Financieele Dagblad benoemd tot een van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Award wordt uitgereikt aan succesvolle Nederlandse ondernemingen die, op financieel en zakelijk gebied, een indrukwekkend resultaat leveren.

 

Vragen of geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

+31 40 304 1330 | info@opencirclesolutions.nl

 

open source

Bij Open Circle Solutions geloven we in Open Source. Waarom? Er zijn meerdere redenen voor. Om te beginnen is Open Source gebouwd op twee principes waar we ons volledig achter scharen: ontwikkelen doe je samen, niet in je eentje, en de vruchten van dat gezamenlijke werk komen ten goede aan de rest van de wereld.

De Open Source-beweging is een gemeenschap van duizenden betrokken en enthousiaste programmeurs en ontwikkelaars waar niemand ultiem eigenaar is en transparantie en openheid heerst. Het is een plaats waar je van elkaar leert, elkaar scherp houdt én inspireert, en samen de software steeds beter maakt.

Maar er is veel meer. Open Source is in veel gevallen ook beter voor onze klanten. Bijvoorbeeld omdat er geen vendor lockin is en je dus niet vastzit aan de technologie van één leverancier. Alles wat we voor jou ontwikkelen, kan door iemand anders worden overgenomen en doorontwikkeld. Dat geeft jou veel vrijheid en het rustige gevoel dat je niet bent overgeleverd aan één ontwikkelaar en je je eigen beslissingen kunt nemen.

Verder heeft Open Source een paar grote voordelen die ons werk veel beter en makkelijker maken. De belangrijkste zie je hieronder.

Ideeen sneller tot leven

Ideeën komen sneller tot leven

Omdat er mogelijk iemand in de OS community je al voor is geweest, hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kunt je ideeën daarom sneller tot leven brengen. Dat leidt tot een veel kortere time-to-market.

Meer ontwikkelaars

Meer ontwikkelaars = hogere kwaliteit

Hoe groter de groep van Open Source ontwikkelaars, des te meer input gegeven wordt en aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Gezamenlijke energie levert sneller nieuwe features of verbeteringen op en uiteindelijk hogere kwaliteit.

Kosten

Bedrijfskritische applicaties bouwen tegen lagere kosten

Open Source software is van niemand en betekent daarom geen licentiekosten. Ontwikkelaars zoals Open Circle Solutions verdienen hun geld met maatwerk, consultancy, het geven van technisch advies en aanverwante IT-dienstverlening.

cross-platform

Efficiënt ontwikkelen met Dynamo

Dynamo is een Java framework dat hergebruik van code vergemakkelijkt. Hiermee zijn we in staat snel een complete userinterface op maat te realiseren, op basis van een metamodel in combinatie met diverse open source frameworks.

Open Circle Solutions is een betrokken lid van de Open Source gemeenschap en werkt daarbij samen met veel partners. Zo zijn we Advanced Business Partner en Solutions Provider van RedHat.

blog

Uitleg, achtergronden en proofs of concept uit ons laboratorium

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

Je bent zo goed in je werk als je je voelt. Dat je goed voor je mensen moet zorgen, ook buiten het werk om, is één van de pijlers onder onze organisatie. En dat is bij Open Circle Solutions niets nieuws. Daarom is er veel ruimte voor ontspanning en sociale interactie....

Lees meer
Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang is sinds begin maart in dienst als junior consultant bij OCS. Hij werkt daar aan het golfmanagementsysteem van Bernardus. Als golfbaan die zijn klanten een unieke en bijzondere ervaring wil meegeven, zijn ze elk jaar op zoek naar manieren waarop het...

Lees meer
Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark is, op het moment dat we hem spreken, splinternieuw: net twee weken in functie als junior consultant/full stack developer. Mark heeft, zoals zoveel jonge mensen tegenwoordig, een wat slingerend pad bewandeld voordat hij bij OCS terechtkwam. Opleiding in meerdere...

Lees meer

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest