Dienst

DevOps en Beheer

Focus op stabiliteit en continuïteit

Twee developers werken samen aan een bureau

Door te automatiseren stroomlijnen we onze softwareontwikkeling en -implementatie. Met onze volwassen CI/CD-omgeving kunnen we beter anticiperen en reageren op veranderingen. Dat zorgt voor hogere kwaliteit software en tevreden gebruikers.

Snellere ontwikkeling

Met continue integratie, continue levering en automatisering van processen wordt de ontwikkeling en implementatie van software versneld.

Betrouwbaar en veilig

Efficiënt beheer, met proactief monitoring en onderhoud, verkleint downtime en de kans op storingen. Dat scheelt tijd, energie en geld.

Beter inspelen op klant­behoeften

Je kunt beter inspelen op feedback en de relatie met je klanten verstevigen. Dat betekent meer succesvolle samenwerkingen op lange termijn.

Als het gaat om snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van software

Uitbesteding van DevOps en beheer is in veel gevallen een goed idee. Dit zijn enkele voorbeelden.

  • Snelle release van nieuwe functies: als je regelmatig nieuwe functies en updates wil implementeren om zo concurrentievoordeel te behouden
  • Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van bedrijfskritieke applicaties: als je afhankelijk bent van bedrijfskritieke applicaties en een oplossing zoekt om downtime te minimaliseren en de betrouwbaarheid van systemen te maximaliseren
  • Continuïteit en stabiliteit: als je afhankelijk bent van één of enkele personen en iedere dag kwalitatieve applicatieondersteuning moet bieden
  • Schaalbaarheid voor groeiende bedrijven: als je als groeiend bedrijf voor de uitdaging staat om de IT-infrastructuur en applicatieschaalbaarheid te laten aansluiten op de groeiende vraag
Herkenbaar? Kom eens praten
Jonge vrouw kijkt, ’s avonds buiten op straat, lachend naar haar telefoon

DevOps en beheer

Met DevOps en beheer van ons bent je niet alleen verzekerd van applicaties die altijd beschikbaar, veilig, toegankelijk en up-to-date zijn, maar ook van een voorsprong op de concurrentie.

De voordelen van DevOps en beheer

Met onze unieke aanpak beter ontwikkelen en sneller inspelen op vragen uit de markt

Gedeelde verantwoordelijkheid en expertise

Ons DevOps- en beheerteam bestaat uit ontwikkelaars, beheerders en beveiligingsdeskundigen. Dit zorgt voor een gedeelde verantwoordelijkheid en een breed scala aan vaardigheden voor het beheren en verbeteren van jouw applicaties.

Continuïteit van ontwikkeling en operaties

Onze dienst waarborgt de naadloze integratie van ontwikkeling en operationele taken dankzij ons multidisciplinaire DevOps- en beheerteam. Dit zorgt voor continue vooruitgang en ondersteuning van je applicatie.

Kostenbesparing

Onze DevOps-en beheerteam bespaart kosten door automatisering, wat de efficiëntie verhoogt. Het elimineren van handmatige taken zoals updates uitrollen en code testen, verhoogt de productiviteit, vermindert fouten en verkort ontwikkelingscycli. Dit leidt tot lagere operationele kosten.
Maak een afspraak

Een Java applicatie in beheer brengen: hoe werkt dat?

Gebaseerd op jarenlange ervaring worden transitieprojecten uitgevoerd in drie fasen: Initiatie, Transitie en DevOps. Iedere fase heeft duidelijke deliverables en wordt afgesloten met een go/no go moment.

Initiatie

Doel van de initiatie-fase is het maken van een transitieplan dat in detail de activiteiten, milestones en planning beschrijft voor het transitieproject. Deze fase bestaat uit de vier stappen van fase 2 die uiteindelijk leiden tot een plan waarin scope, afhankelijkheden, risico’s, aanpak, rollen, verantwoordelijkheden, acceptatiecriteria en meer gedetailleerd worden beschreven.

Transitie

Deze fase bestaat uit 4 stappen:
1. Overdracht van kennis en verantwoordelijkheid zodat de overgang zonder downtime voor de gebruikers van de applicatie verloopt. Kennisoverdracht gebeurt via on the job training, checklists en documentatie.
2. Inrichten van DTAP-omgevingen
3. inrichten van beheerprocessen en- tools en het opstellen van een roadmap met verbeterpunten
4. data migratie.

DevOps

Het DevOps-team neemt het volledige beheer van de applicatie over. Vanaf dit moment zijn wij verantwoordelijk voor Life-Cycle-Management en het proactief en tijdig uitvoeren van patches en security updates en de up-time van de applicatie. Daarnaast monitoren we proactief de omgeving, doen verbetervoorstellen, bouwen we in overleg nieuwe functionaliteiten in en doen actief voorstellen voor modernisatie. Deze fase duurt zolang de servicelevel agreement (SLA) loopt.

Nieuwsgierig of maatwerk voor jou het verschil kan maken?

Neem contact met ons op voor maatwerkoplossingen in Java, geleverd door een ervaren team dat stabiliteit, continuïteit en optimalisatie garandeert voor jouw bedrijfsprojecten.

Toestemming

Open circle solutions ontwikkelt oplossingen voor

Hoe kan ik innoveren?

Innovatie speelt een belangrijke rol in deze door IT en AI beheerste wereld. Maar hoe kun je innovatie omarmen en...
Close up van oude computer en toetsenbord

Schaalbare IT-oplossingen

Een scherp toe- of afnemende vraag, seizoensgebonden fluctuaties, uitbreiding van activiteiten, gegevensbeheer en veranderingen in technologie vragen om het continue...
Groot magazijn