werkwijze

Ontwikkel effectief met Dynamo

Twee developers kijken naar beeldscherm met code

Snel en effectief ontwikkelen met dynamo als basis

Op basis van een metamodel en een combinatie van open source frameworks zijn wij in staat om snel een complete maatwerk gebruikersinterface te realiseren.

Besparen van tijd en geld

Ga je voor elk onderdeel van je applicatie een gebruikersinterface ontwerpen en programmeren dan kost dit veel tijd en geld. Om dit te beperken is het tijdens het ontwikkelen van de applicatie belangrijk om de gebruikersinterface snel op te kunnen zetten.

Gebruikers interface op maat

Op basis van een metamodel en een combinatie van open source frameworks kan er met Dynamo snel een complete maatwerk gebruikersinterface worden gerealiseerd.

Continue verbeteringen en testen

Er worden open source technieken gebruikt zoals Vaadin, Spring, JPA2 en Apache Camel. Het grote voordeel hiervan is dat de code vrij beschikbaar is en iedereen een bijdrage kan leveren. Dit leidt tot continue verbetering waarmee Dynamo steeds verse input krijgt en door veel mensen vaak wordt getest.

Waarom Dynamo?

Open Circle Solutions blijft innoveren met Dynamo en voegt voortdurend nieuwe functies toe. De laatste innovatie is de automatische formulier vuller die met behulp van een AI (LLM) automatisch een willekeurig formulier in de applicatie kan vullen op basis van gegeven ongestructeerde en niet vertaalde gegevens.
Omdat Dynamo Open Source-software is, heb je geen last van vendor lock-in. Bevalt het niet en wil je van ons als leverancier af? Dat is geen probleem. Want iedereen die met JAVA kan werken kan ermee aan de slag. Andere voordelen:

  • Je kunt ‘onder de motorkap’ kijken en de code inzien.
  • Het is flexibel te hosten: Dynamo draai je in je eigen datacentrum, in de cloud, of gewoon op je eigen device.
  • Dynamo maakt gebruik van al onze ervaringen, best pratices en design patterns die van dit framework een betrouwbare, onderhoudbare en vooral productive basis maken voor administratieve maatwerk software.
  • Dynamo word voortdurend doorontwikkeld, zodat gebruik gemaakt kan worden van de laatste versie van Java en gebruikte onderliggende componenten.
  • Dynamo is gebaseerd op de bekenste open standards en de facto frameworks die in JAVA land gebruikelijk zijn, denk onder andere aan Spring, JPA/Hibernate en Vaadin/GWT.
  • Het is een goed en stevig fundament om verder op door te bouwen.
Dynamo

Dynamo in de praktijk

Brandloyalty

Als voorbeeld realiseerden we bij Brandloyalty het Stock Allocation Solution. Vanwege hun werkwijze was er geen standaardpakket mogelijk. Er bestond simpelweg niets voor retailers. Onze oplossing leverde ze direct concurrentievoordeel op.

Bernardus

Bij Bernardus maakten we het golfmanagementsysteem helemaal op maat. Zij vonden het erg belangrijk om de beleving helemaal op maat te kunnen sturen. Hier was concurrentievoordeel de reden van Bernardus om voor Dynamo en maatwerk te gaan.

Nieuwsgierig of maatwerk voor jou het verschil kan maken?

Neem contact met ons op voor maatwerkoplossingen in Java, geleverd door een ervaren team dat stabiliteit, continuïteit en optimalisatie garandeert voor jouw bedrijfsprojecten.

Toestemming