Dienst

Advies en training

Zeker weten dat je de goede keuze maakt

Ontwikkelaars werkenaan applicatie terwijl klant toekijkt

Een maatwerkapplicatie is de beste oplossing voor een unieke vraag. Wat gebeurt er als de vraag of de situatie verandert? Wat is de beste manier om door te ontwikkelen? Krijg inzicht met het advies van onze experts.

Advies op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom is alles wat we doen maatwerk, afgestemd op jouw behoeften, ook ons advies en training.

Jarenlange ervaring

Leer van onze experts die gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring hebben en volledig in Java maatwerk zijn gespecialiseerd.

We passen ons aan

We kijken eerst wat er aan ervaring en kennis aanwezig is in jouw organisatie en stemmen onze aanbevelingen daarop af.

Groeiende kosten en moeilijk aanpasbare maatwerk applicaties

Advies en training kan bij veel uitdagingen helpen. Een paar typische use cases:

  • Huidige applicatie loopt tegen zijn grenzen aan: als de maatwerk applicatie niet kan meegroeien met je bedrijf en dit tot operationele verstoringen leidt
  • Groeiende kosten voor software onderhoud: als je veel tijd en geld kwijt bent met het beheer van de maatwerk applicaties
  • Software aanpassingen verlopen moeizaam: als het implementeren van aanpassingen in je maatwerk applicaties moeilijk gaat
  • Inwerken van nieuwe ontwikkelaars kost veel tijd: als de inleerperiode van nieuwe medewerkers erg veel tijd en energie kost
Herkenbaar? Kom eens praten
Man kijkt gefrustreerd naar zijn telefoon

Advies en training van Open Circle Solutions

Er zijn meerdere situaties waarin een gedegen advies een slimme eerste stap is. Onze werkwijze en aanbod hangt af van jouw concrete vraag en situatie.

De voordelen van advies en training door Open Circle Solutions

Een frisse externe blik op jouw interne maatwerk problemen kan vaak een doorbraak opleveren.

Specialist in Java maatwerk

Maak gebruik van onze specialistische Java-kennis en uitgebreide ervaring in het optimaliseren en moderniseren van maatwerkapplicaties en het uitvoeren van verbeteringen.

Open instelling

Onze advies en training is volledig gericht op de behoeften van jouw bedrijf. Wij hebben geen verborgen agenda om een bepaald product of oplossing te verkopen.

Bewezen succes

Onze trainingen zijn gebaseerd op masterclasses die al jaren binnen Open Circle Solutions worden gehouden om eigen nieuwe medewerkers up-to-speed te krijgen. We weten uit eigen ervaring dat ze werken.
Maak een afspraak

Behoefte aan externe expertise of training van je team? Zo werkt het.

In drie stappen advies of training afnemen van Open Circle Solutions

Gedegen voorbereiding is het halve werk

We beginnen met een intake waarin we samen bepalen wat je wilt bereiken, hoe je werkt en wat dat betekent voor het advies of de training. We leggen dit vast in een projectvoorstel met scope, verwachte uitkomst en aanpak.

We gaan voor én samen met jou aan het werk

Afhankelijk van je wensen geven we masterclasses aan jouw ontwikkelaars, voeren een IT landschap scan uit of doen een audit op een applicatie.

Verdere ondersteuning

We kunnen jouw ontwikkelaars helpen met het in de praktijk brengen van de theorie uit de masterclasses. Eventuele adviezen die uit een IT landschap scan of audit komen kunnen we voor jou gaan uitvoeren.

Nieuwsgierig of maatwerk voor jou het verschil kan maken?

Neem contact met ons op voor maatwerkoplossingen in Java, geleverd door een ervaren team dat stabiliteit, continuïteit en optimalisatie garandeert voor jouw bedrijfsprojecten.

Toestemming

Open circle solutions ontwikkelt oplossingen voor

Hoe kan ik innoveren?

Innovatie speelt een belangrijke rol in deze door IT en AI beheerste wereld. Maar hoe kun je innovatie omarmen en...
Close up van oude computer en toetsenbord

Schaalbare IT-oplossingen

Een scherp toe- of afnemende vraag, seizoensgebonden fluctuaties, uitbreiding van activiteiten, gegevensbeheer en veranderingen in technologie vragen om het continue...
Groot magazijn