Onze Partners

Om onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau te houden, werken we bij Open Circle Solutions samen met een aantal strategische partners. Hieronder een kleine selectie.

AXIANSLogo Axians

Met Axians hebben we een strategische partnerovereenkomst voor het Datastation as a Service voor het Programma KIK-V. We hebben onze krachten gebundeld om een bijdrage te leveren aan de standaardisering van data uitwisseling binnen de verpleeghuiszorg en zorgkantoren. Axians is een veelzijdig specialist in digitale transformatie en biedt met haar healthcare-initiatief diensten, oplossingen en expertise voor organisaties in de zorg. Hun doel is meer tijd voor zorg te creëren. Hiervoor combineren ze verschillende expertises in één integrale zorgaanpak die waarde toevoegt aan de zorgsector.

Logo-Red_Hat-Advanced_Bus_Partner-Sol_Prov-Container_platform_specialist-A

RED HAT

Open Circle Solutions is Advanced Business Partner van Red Hat. Red Hat is de grootste en bekendste onderneming die zich volledig met open source software bezighoudt. Het Middleware programma van Red Hat bestaat uit diverse producten die ons als organisatie in staat stelt om snel applicaties te bouwen, testen en in productie te nemen. Het integreren van systemen en data kan heel eenvoudig gerealiseerd worden en processen die nu handmatig uitgevoerd worden, kunnen eenvoudig worden geautomatiseerd met behulp van de producten in het Middleware portfolio. Open Circle Solutions heeft al sinds de start een hele goede samenwerking met Red Hat en heeft al diverse projecten in Nederland en het buitenland uitgevoerd met haar Middleware producten.

Website: www.redhat.com

ELASTIC

Elastic (fka Elasticsearch) is een oplossing om snel door veel en verschillende soorten data te zoeken en er analyses op uit te voeren. Elasticsearch kan zoeken in data die op je website staat, maar ook door bestanden zoals doc’s en pdf’s. Een ontwikkelaar kan Elasticsearch zo instellen dat het kan omgaan met zogenaamde ‘onzekere data’. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat een bezoeker van een website nog steeds relevante zoekresultaten krijgt als hij een zoekterm verkeerd spelt.  Bovendien is Elasticsearch – zoals de naam al doet vermoeden – een elastisch (ofwel schaalbaar) systeem.

Website: www.elastic.co

Meer weten?

Ook een maatwerk applicatie bouwen of eens in gesprek gaan? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com. Je kunt ook het formulier onderaan de pagina gebruiken om je vraag te stellen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest