expertise

EFFECTIEF DIGITALISEREN

Open source en Java

Voor onze klanten bouwen wij op maat gemaakte applicaties die hun (primaire) bedrijfsprocessen ondersteunen. In lijn met onze visie op software maken wij hierbij zoveel mogelijk gebruik van Open Source Software en Java.

JavaBedrijfsapplicaties

Open Circle Solutions is bedreven in het ontwikkelen van maatwerk (web)applicaties met Java ter ondersteuning van bedrijfskritische processen. Daarbij maken we optimaal gebruik van bestaande Open Source producten en frameworks, zoals de producten van onze partner Red Hat (o.a. JBoss Enterprise Application Platform, JBoss Data Virtualization en OptaPlanner)

De nadruk ligt daarbij zowel op kwaliteit als op productiviteit, door het gebruik van best practices als don’t repeat yourself en keep it small and simple kunnen we in korte tijd veel voor u bereiken.

JavaMaatwerk Software

Bent u op zoek naar een softwareoplossing op maat? Bijvoorbeeld omdat standaardoplossingen niet voldoende aansluiten op uw bedrijfsprocessen? Of omdat u zoveel aanpassingen moet laten ontwikkelen dat het te kostbaar wordt? Wilt u zich met uw kernbedrijfsproces juist onderscheiden van de concurrentie en niet één van vele gebruikers zijn van dezelfde standaardoplossing? Open Circle Solutions  ontwikkelt voor u software op maat.

JavaIntegratie

Deze term ziet u vaak terugkomen bij ons, het is dan ook een van de belangrijkste zaken waar wij aan werken. Tijdens integratietrajecten is het vraagstuk altijd hetzelfde, hoe zorgen we ervoor dat systemen goed met elkaar communiceren.

Onze oplossingen zorgen voor een samenhangend IT landschap waarbij integratie een essentieel onderdeel is. Hoe effectiever data ontsloten kan worden naar andere systemen hoe stabieler bedrijfsprocessen worden.

Dit komt vaak neer op het gebruiksvriendelijk aanbieden van een oplossing richting de medewerkers. Alle punten waarbij zij te maken hebben met het invoeren of beïnvloeden van data dienen hier op elkaar afgestemd te worden voor een optimaal resultaat.

onze oplossingen op het gebied van open source en Java

Efficiënt ontwikkelen met Dynamo

Open Circle Solutions is in staat om snel een complete maatwerk userinterface te realiseren.

Optimaal plannen

Open Circle Solutions biedt planningsoplossingen op maat, waarbij de specifieke planningsregels voor uw situatie worden meegenomen.

 

Vragen of geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

+31 40 304 1330 | info@opencirclesolutions.nl

 

blog

Uitleg, achtergronden en proofs of concept uit ons laboratorium

Applicaties integreren? Denk ook aan datavirtualisatie

Applicaties integreren? Denk ook aan datavirtualisatie

Het integreren van data uit verschillende systemen heeft veel voordelen, maar is tegelijkertijd één van de meest complexe onderwerpen binnen IT-architectuur. Gelukkig staat IT nooit stil en zijn ook op dit gebied interessante ontwikkelingen gaande. Daarvan is...

Lees meer

e-book

De voordelen van maatwerk

6 redenen waarom maatwerk software voor jouw organisatie beter is dan een standaard-oplossing. Download het hier.

Pin It on Pinterest