expertise

EFFECTIEF DIGITALISEREN

Open source en Java

Voor onze klanten bouwen wij op maat gemaakte applicaties die hun (primaire) bedrijfsprocessen ondersteunen. In lijn met onze visie op software maken wij hierbij zoveel mogelijk gebruik van Open Source Software en Java.

Advies over cloud apps

Bedrijfsapplicaties

Open Circle Solutions is bedreven in het ontwikkelen van maatwerk (web)applicaties met Java ter ondersteuning van bedrijfskritische processen. Daarbij maken we optimaal gebruik van bestaande Open Source producten en frameworks, zoals de producten van onze partner Red Hat (o.a. JBoss Enterprise Application Platform, JBoss Data Virtualization en OptaPlanner)

De nadruk ligt daarbij zowel op kwaliteit als op productiviteit, door het gebruik van best practices als don’t repeat yourself en keep it small and simple kunnen we in korte tijd veel voor u bereiken.

Maatwerk

Bent u op zoek naar een softwareoplossing op maat? Bijvoorbeeld omdat standaardoplossingen niet voldoende aansluiten op uw bedrijfsprocessen? Of omdat u zoveel aanpassingen moet laten ontwikkelen dat het te kostbaar wordt? Wilt u zich met uw kernbedrijfsproces juist onderscheiden van de concurrentie en niet één van vele gebruikers zijn van dezelfde standaardoplossing? Open Circle Solutions ontwikkelt voor u software op maat.

Devops team werkt in kantoor
beeldherkenning_medisch

Integratie

Dit is één van onze belangrijkste werkzaamheden. Tijdens integratietrajecten is het vraagstuk altijd hetzelfde: hoe zorgen we ervoor dat systemen goed met elkaar communiceren? Onze oplossingen zorgen voor een samenhangend IT-landschap waarbij alle onderdelen naadloos met elkaar zijn geïntegreerd. Hoe effectiever data ontsloten kan worden naar andere systemen des te stabieler je bedrijfsprocessen worden.

Het resultaat is gebruiksvriendelijke oplossingen voor je medewerkers en klanten. Alle plekken waar zij data moeten invoeren of beïnvloeden, zijn daar op elkaar afgestemd voor een optimaal resultaat. Programma’s waarmee je prettig werkt, worden beter gebruikt en leveren een hoger rendement op. Dat is waar we voor gaan.

onze oplossingen op het gebied van open source en Java

Efficiënt ontwikkelen met Dynamo

Open Circle Solutions is in staat om snel een complete maatwerk userinterface te realiseren.

Optimaal plannen

Open Circle Solutions biedt planningsoplossingen op maat, waarbij de specifieke planningsregels voor uw situatie worden meegenomen.

 

Vragen of geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

+31 40 304 1330 | info@opencirclesolutions.nl

 

blog

Uitleg, achtergronden en proofs of concept uit ons laboratorium

OCS Academy in het teken van Scrum Awareness

OCS Academy in het teken van Scrum Awareness

De OCS Academy is een repeterend jaarprogramma gericht op de startende consultant. Die leert van een ervaren rot in het vak, die zijn kennis en ervaring op een specifiek onderwerp met zijn jongere collega’s deelt. Dit keer stond de OCS Academy in het teken van Scrum...

Lees meer
OCS Family Event in de Efteling

OCS Family Event in de Efteling

Bij Open Circle Solutions weten we dat er meer is dan alleen werk... Nee, serieus: onderling contact buiten werkuren ís erg belangrijk voor onze cultuur en samenwerking. Niet voor niets organiseren we meerdere events per jaar waar onze medewerkers elkaar treffen in...

Lees meer

e-book

De voordelen van maatwerk

6 redenen waarom maatwerk software voor jouw organisatie beter is dan een standaard-oplossing. Download het hier.

Pin It on Pinterest