OCS Family Event in de Efteling

Bij Open Circle Solutions weten we dat er meer is dan alleen werk… Nee, serieus: onderling contact buiten werkuren ís erg belangrijk voor onze cultuur en samenwerking. Niet voor niets organiseren we meerdere events per jaar waar onze medewerkers elkaar treffen in een ontspannen sfeer.

Drie keer per jaar zijn hierbij ook de familieleden uitgenodigd: bij het zomerevent, het family event en het eindejaarsfeest. Open Circle Solutions bestaat uit een gemengd gezelschap qua leeftijd en gezinssituatie. Dat maakt het organiseren van een bedrijfsuitje, waar ook de familie van medewerkers welkom is, altijd een uitdaging voor de personeelsvereniging.

Door de verschillende gezinssituaties lopen de leeftijden van de kinderen van de medewerkers nogal uiteen. Om iedereen blij te maken, zoeken we daarom attracties waar iedereen zich kan vermaken. Waar beter dan één van Europa’s best bezochte en gewaardeerde parken: de Efteling?

Zondag 11 september stond daarom een bont gezelschap om half 11 te trappelen bij de ingang van het park. Het was een zonnige dag: een geluk omdat de dagen daarvoor niet zo best waren.

Het family event is normaal gesproken een moment waarop de OCS-ers in een ontspannen omgeving tijd met elkaar en hun omgeving kunnen doorbrengen en wat meer leren over het privéleven van hun collega’s. Maar niet op deze dag: we wisten dat de omvang van het park, de verscheidenheid aan attracties en de uiteenlopende interesses maakten dat iedereen elkaar al redelijk snel uit het oog zou verliezen.

Het verschil tussen kleuters en pubers is best groot. Er was daarom bewust besloten iedereen vrij te laten zodat zij zelf konden kiezen hoe ze hun tijd gingen besteden. Het gezelschap splitste zich op in verschillende groepen voor een dag van voor de één spannende en voor de andere vertrouwde belevenissen.

Wat we na afloop konden concluderen is dat iedereen het enorm naar zijn/haar zin heeft gehad. De voucher voor de lunch was op diverse plekken besteed en Joris en de Draak de meest populaire attractie. Deze keer zelfs door een kleuter bezocht. Een geslaagde dag, waarover nog vaak werd nagepraat in de dagen daarna.

Op naar het eindejaarsfeest!

Meer weten over Open Circle Solutions?

Neem dan contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om eens te sparren. Wij zijn eerlijk in ons advies en nemen daarbij de gevolgen voor zowel de korte als de lange termijn mee. Zo maak je een gedegen toekomstbestendige beslissing.

Meer artikelen

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

Je bent zo goed in je werk als je je voelt. Dat je goed voor je mensen moet zorgen, ook buiten het werk om, is één van de pijlers onder onze organisatie. En dat is bij Open Circle Solutions niets nieuws. Daarom is er veel ruimte voor ontspanning en sociale interactie....

Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang is sinds begin maart in dienst als junior consultant bij OCS. Hij werkt daar aan het golfmanagementsysteem van Bernardus. Als golfbaan die zijn klanten een unieke en bijzondere ervaring wil meegeven, zijn ze elk jaar op zoek naar manieren waarop het...

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark is, op het moment dat we hem spreken, splinternieuw: net twee weken in functie als junior consultant/full stack developer. Mark heeft, zoals zoveel jonge mensen tegenwoordig, een wat slingerend pad bewandeld voordat hij bij OCS terechtkwam. Opleiding in meerdere...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This