OCS Family Event in de Efteling

Bij Open Circle Solutions weten we dat er meer is dan alleen werk… Nee, serieus: onderling contact buiten werkuren ís erg belangrijk voor onze cultuur en samenwerking. Niet voor niets organiseren we meerdere events per jaar waar onze medewerkers elkaar treffen in een ontspannen sfeer.

Drie keer per jaar zijn hierbij ook de familieleden uitgenodigd: bij het zomerevent, het family event en het eindejaarsfeest. Open Circle Solutions bestaat uit een gemengd gezelschap qua leeftijd en gezinssituatie. Dat maakt het organiseren van een bedrijfsuitje, waar ook de familie van medewerkers welkom is, altijd een uitdaging voor de personeelsvereniging.

Door de verschillende gezinssituaties lopen de leeftijden van de kinderen van de medewerkers nogal uiteen. Om iedereen blij te maken, zoeken we daarom attracties waar iedereen zich kan vermaken. Waar beter dan één van Europa’s best bezochte en gewaardeerde parken: de Efteling?

Zondag 11 september stond daarom een bont gezelschap om half 11 te trappelen bij de ingang van het park. Het was een zonnige dag: een geluk omdat de dagen daarvoor niet zo best waren.

Het family event is normaal gesproken een moment waarop de OCS-ers in een ontspannen omgeving tijd met elkaar en hun omgeving kunnen doorbrengen en wat meer leren over het privéleven van hun collega’s. Maar niet op deze dag: we wisten dat de omvang van het park, de verscheidenheid aan attracties en de uiteenlopende interesses maakten dat iedereen elkaar al redelijk snel uit het oog zou verliezen.

Het verschil tussen kleuters en pubers is best groot. Er was daarom bewust besloten iedereen vrij te laten zodat zij zelf konden kiezen hoe ze hun tijd gingen besteden. Het gezelschap splitste zich op in verschillende groepen voor een dag van voor de één spannende en voor de andere vertrouwde belevenissen.

Wat we na afloop konden concluderen is dat iedereen het enorm naar zijn/haar zin heeft gehad. De voucher voor de lunch was op diverse plekken besteed en Joris en de Draak de meest populaire attractie. Deze keer zelfs door een kleuter bezocht. Een geslaagde dag, waarover nog vaak werd nagepraat in de dagen daarna.

Op naar het eindejaarsfeest!

Meer weten over Open Circle Solutions?

Neem dan contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om eens te sparren. Wij zijn eerlijk in ons advies en nemen daarbij de gevolgen voor zowel de korte als de lange termijn mee. Zo maak je een gedegen toekomstbestendige beslissing.

Meer artikelen

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Er is veel gaande bij OCS. Nieuwe medewerkers (Yaris en Imad), aanscherpen van de strategie en de manier waarop we werken. Om ervoor te zorgen dat dit soort ontwikkelingen écht van de grond komen en goed tussen de oren van iedereen gaat zitten, nemen we hiervoor de...

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This