Consultancy

Projectmanagement

Home → Projectmanagement

projectmanagement

Naast het managen van onze eigen projecten doen we dat ook voor onze klanten. Onze projectmanagers zijn opgeleid en hebben de ervaring om structuur aan te brengen in de meest complexe omgevingen.

Realiteit

Projecten zijn vaak complex en lastig om te besturen. De behoefte van de gebruiker is aan verandering onderhevig, maar tijd en budget zijn dat daarentegen niet. Elke projectmanager krijgt hiermee te maken en het is een utopie om te veronderstellen dat projectmanagers alle problemen oplossen en ook nog binnen tijd en budget het project afronden.

Managen

De projectmanagers van Open Circle Solutions zijn zich zeer wel bewust van deze obstakels en gaan hiermee aan de slag. Ze zijn in staat het project “te managen”. Hierbij zijn de volgende aspecten belangrijk: duidelijke communicatie, risico’s en issues zichtbaar maken en mitigeren, verwachtingen managen en stakeholders tijdig en volledig informeren.

Specialiteiten

Hoewel iedere projectmanager bij Open Circle Solutions in principe elk project kan oppakken heeft ieder door de jaren heen zo zijn ‘specialiteit’ ontwikkeld. Er is ervaring met projecten in de domeinen infrastructuur, data migratie, data warehouse, big data, data science en applicatieontwikkeling.

Teamwork

Binnen Open Circle Solutions sta je als projectmanager niet alleen. Periodiek worden ervaringen uitgewisseld in kennissessies en iedereen kan bij elkaar aankloppen voor advies en ondersteuning. Als klant huur je weliswaar één projectmanager, maar in de praktijk beschik je over de kennis en ervaring van het hele team.

Allround

Onze projectmanagers hebben één ding gemeen, ze zijn in staat structuur aan te brengen in complexe omgevingen. Ze zijn in het bezit van Prince2 Practitioner- of IPMA-C-certificering en ze hebben zich allemaal in Agile verdiept. Ze zijn gecertificeerd Scrummaster en SAFe Agilist en daarmee in staat om Agile transformaties te ondersteunen. Ze begrijpen de uitdagingen van de klant en kunnen naadloos in een dergelijke transitie participeren.

 

Vragen of geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

+31 40 304 1330 | info@opencirclesolutions.nl

 

Onze projectmanagers

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Lees meer
Jordan van Est

Jordan van Est

​Mijn naam is Jordan van Est en ik ben geboren in Maastricht op 9 augustus 1970 en woonachtig in Maastricht.  Ik ben sinds 1995 werkzaam in de automatisering. Gestart als software ontwikkelaar en gedurende mijn loopbaan steeds meer richting projectleider doorgegroeid....

Lees meer
Michel Schilperoort

Michel Schilperoort

Mijn naam is Michel Schilperoort, ik ben geboren op 13 mei 1966 in Den Haag en woonachtig in Brunssum (L). Ik ben sinds 1986 werkzaam in de automatisering. Gestart als programmeur en gaandeweg heb ik mijn focus verlegd naar meer functionele rollen en uiteindelijk...

Lees meer
omslag-ebook-cloud

e-book

Ontsluit de mogelijkheden van de cloud met cloud-native applicaties

blog

Cloud applicaties ontwikkelen met scrum: hoe werkt dat?

Cloud applicaties ontwikkelen met scrum: hoe werkt dat?

Voor het ontwikkelen van applicaties gebruiken wij de agile scrum-methodiek, zoals zovelen. Iedereen heeft het over ‘scrummen’, maar als je zelf nog nooit zo’n traject hebt meegemaakt, is het moeilijk je er iets bij voor te stellen. Daarom beschrijven wij in deze blog...

Lees meer

Pin It on Pinterest