Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt.

Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in projecten als in de lijn. Vooral in moeilijkere projecten kom ik tot mijn recht. Ik heb ervaring in veel soorten projecten: zowel applicatie als infrastructuur projecten, zowel business als pure IT projecten, en heb rollen aan zowel de vraag als de aanbod kant vervuld. Ik heb voldoende ervaring om de risico’s te kunnen managen, maar zal bij inhoudelijke beslissingen altijd anderen betrekken. Daarmee wordt het draagvlak verhoogd en dat draagt bij aan de uiteindelijke oplevering.

Ik ben niet bang om beslissingen te forceren, maar zorg dus wel voor de acceptatie daarvan. Communicatieve en sociale vaardigheden zijn daarbij cruciaal, net als een duidelijke visie over het project. Ik denk in processen en ben in staat de dagelijkse praktijk hiernaar te vertalen en andersom.

Mijn Kracht 

Motivator, ‘can do’ mentaliteit, teamspeler, proces denker, pragmatisch en praktijkgericht, stressbestendig.

Mijn Expertise 

Specialisatie  Level  Sinds 
Projectmanagement  Expert  1992
Servicemanager Senior  2003 
(Interim) lijnmanager Senior  2004
Software-ontwikkeling Senior 2004
Infrastructuur Senior 2006 
Transities Senior 2007

Meer weten?

Behoefte aan een projectmanager of eens in gesprek gaan? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com. Je kunt ook het formulier onderaan de pagina gebruiken om je vraag te stellen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This