Michel Schilperoort

Mijn naam is Michel Schilperoort, ik ben geboren op 13 mei 1966 in Den Haag en woonachtig in Brunssum (L).

Ik ben sinds 1986 werkzaam in de automatisering. Gestart als programmeur en gaandeweg heb ik mijn focus verlegd naar meer functionele rollen en uiteindelijk projectmanagement en scrummaster. Daarnaast heb ik enkele jaren als serviceline manager een business intelligence unit geleid.

Ik heb ruime ervaring in de aansturing van (project)teams en leiden van scrumteams. Ik ben in staat te communiceren op zowel uitvoerend-, lijnmanagement- als directieniveau.

Ik heb projecten en scrumteams geleid in het bankwezen, zorg-, vastgoed-, afval- en hightech sector bij klanten als De Lage Landen, ASML, NXP, Van Gansewinkel Groep, Sint Maartenskliniek, Amphia ziekenhuis en Vesteda.

Ik ben Prince2 Practitioner, Scrummaster en SAFe Agilist gecertificeerd. Dat alleen is echter onvoldoende om succesvol te kunnen zijn. Ervaring, passie, communicatie en teamwork zijn onontbeerlijke componenten om succesvol te zijn als projectmanager.

Mijn Kracht

Ik word door opdrachtgevers en collega’s getypeerd als een aangename en open persoonlijkheid dat een team goed aanvoelt en gemotiveerd kan houden. Het stimuleren van een goede samenwerking om het resultaat te bereiken staat bij mij voorop. Sterke punten zijn: stressbestendig, leidinggeven, empathisch vermogen, communicatie en resultaatgericht.

Mijn Expertise

Specialisatie

Level

Sinds

Projectmanagement

Expert

2000

Teamleiding

Expert

2000

Agile

Expert

2012

Business consultancy

Senior

1995

Informatieanalyse & Ontwerp

Senior

1995

Business Intelligence

Senior

2001

Meer weten?

Behoefte aan een projectmanager of eens in gesprek gaan? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com. Je kunt ook het formulier onderaan de pagina gebruiken om je vraag te stellen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This