Open Circle Solutions Familiedag

We hebben drie events per jaar waarbij (een deel) van de familie betrokken wordt: het zomerevent, familiedag en eindejaarsfeest. De familiedag is voor het hele gezin en de andere twee incl. partners. Afgelopen jaar gingen we voor de Familiedag naar GaiaZoo in Kerkrade.

Open Circle Solutions vindt het belangrijk om af en toe ook informele activiteiten met medewerkers te ondernemen. Niet alleen omdat onze medewerkers veel op locatie aan het werk zijn, maar ook omdat een informele setting toch echt een ander effect heeft op het teamgevoel. Deze keer dus GaiaZoo: niet zomaar een dierentuin.

Geen doorsnee dierentuin

Normaal gesproken vindt de familiedag in september plaats, maar dit jaar lukte het Open Circle Solutions pas in oktober om iedereen bij elkaar te laten komen. Hoewel GaiaZoo niet zo groot is als bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, is het wel een heel bijzondere dierentuin. Dat komt aan de ene kant door een nieuw en uniek dierentuinconcept waarbij de dieren natuurlijke en ruime verblijven hebben zodat ze hun natuurlijke soorteigen gedrag kunnen vertonen. Aan de andere kant is er in GaiaZoo ontzettend veel te doen. Zo kunnen kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland in het reusachtige en overdekte DinoDome en kunnen zij hier heerlijk klimmen en spelen.

Gezamenlijke lunch

Onder normale omstandigheden nodigt Open Circle Solutions alle medewerkers en hun familieleden uit om tijdens de lunch bij elkaar te komen. Dat was deze keer niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. Ieder gezin ontving daarom een voucher waarmee zij zelf een lunch konden halen bij één van de restaurants. De organisatoren van de dag vermeldden daarbij wél waar zijzelf zouden gaan lunchen en hoe laat. Tot hun blije verbazing troffen zij op het genoemde tijdstip het overgrote deel van het Open Circle Solutions gezelschap daar aan! Zo was het toch nog een erg gezellig samenkomen.

 

OCS_familieuitje_GaiaZoo

Voor ieder wat wils

Een bezoek aan een dierentuin trekt voornamelijk gezinnen met jonge kinderen. Kinderen die ouder zijn dan 16 jaar haken bij dit soort uitjes vaker af. De organisatie houdt hier rekening mee en wisselt daarom het type activiteit ieder jaar af. Vorig jaar werd de Familiedag georganiseerd in Walibi Flevo, wat juist de gezinnen met wat oudere kinderen trok. Natuurlijk zijn ook gezinnen zónder kinderen van harte welkom op onze Familiedagen en die komen dan ook! Hoe Open Circle Solutions volgend jaar invulling geeft aan de Familiedag is nog onbekend, maar je kunt erop vertrouwen dat het weer reuzegezellig wordt. En in de tussentijd kijken we tevreden terug op ons bezoek aan GaiaZoo.

Meer weten over Open Circle Solutions?

Neem dan contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om eens te sparren. Wij zijn eerlijk in ons advies en nemen daarbij de gevolgen voor zowel de korte als de lange termijn mee. Zo maak je een gedegen toekomstbestendige beslissing.

Het zal je verrassen wat er mogelijk is. Wij zijn een no-nonsense bedrijf: als het simpel kan, houden we het simpel. En als het lastig wordt, doen we er gewoon een schepje bovenop.

Meer artikelen

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Zoals veel bedrijven in de IT is Open Circle Solutions voortdurend op zoek naar goed personeel. Maar in tegenstelling tot veel collega’s, slaagt OCS erin om redelijk snel nieuwe mensen te vinden. Zo zijn afgelopen jaar drie nieuwe medewerkers aangenomen en staat de...

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Er is veel gaande bij OCS. Nieuwe medewerkers (Yaris en Imad), aanscherpen van de strategie en de manier waarop we werken. Om ervoor te zorgen dat dit soort ontwikkelingen écht van de grond komen en goed tussen de oren van iedereen gaat zitten, nemen we hiervoor de...

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This