Open Circle Solutions Familiedag

We hebben drie events per jaar waarbij (een deel) van de familie betrokken wordt: het zomerevent, familiedag en eindejaarsfeest. De familiedag is voor het hele gezin en de andere twee incl. partners. Afgelopen jaar gingen we voor de Familiedag naar GaiaZoo in Kerkrade.

Open Circle Solutions vindt het belangrijk om af en toe ook informele activiteiten met medewerkers te ondernemen. Niet alleen omdat onze medewerkers veel op locatie aan het werk zijn, maar ook omdat een informele setting toch echt een ander effect heeft op het teamgevoel. Deze keer dus GaiaZoo: niet zomaar een dierentuin.

Geen doorsnee dierentuin

Normaal gesproken vindt de familiedag in september plaats, maar dit jaar lukte het Open Circle Solutions pas in oktober om iedereen bij elkaar te laten komen. Hoewel GaiaZoo niet zo groot is als bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, is het wel een heel bijzondere dierentuin. Dat komt aan de ene kant door een nieuw en uniek dierentuinconcept waarbij de dieren natuurlijke en ruime verblijven hebben zodat ze hun natuurlijke soorteigen gedrag kunnen vertonen. Aan de andere kant is er in GaiaZoo ontzettend veel te doen. Zo kunnen kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland in het reusachtige en overdekte DinoDome en kunnen zij hier heerlijk klimmen en spelen.

Gezamenlijke lunch

Onder normale omstandigheden nodigt Open Circle Solutions alle medewerkers en hun familieleden uit om tijdens de lunch bij elkaar te komen. Dat was deze keer niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. Ieder gezin ontving daarom een voucher waarmee zij zelf een lunch konden halen bij één van de restaurants. De organisatoren van de dag vermeldden daarbij wél waar zijzelf zouden gaan lunchen en hoe laat. Tot hun blije verbazing troffen zij op het genoemde tijdstip het overgrote deel van het Open Circle Solutions gezelschap daar aan! Zo was het toch nog een erg gezellig samenkomen.

 

OCS_familieuitje_GaiaZoo

Voor ieder wat wils

Een bezoek aan een dierentuin trekt voornamelijk gezinnen met jonge kinderen. Kinderen die ouder zijn dan 16 jaar haken bij dit soort uitjes vaker af. De organisatie houdt hier rekening mee en wisselt daarom het type activiteit ieder jaar af. Vorig jaar werd de Familiedag georganiseerd in Walibi Flevo, wat juist de gezinnen met wat oudere kinderen trok. Natuurlijk zijn ook gezinnen zónder kinderen van harte welkom op onze Familiedagen en die komen dan ook! Hoe Open Circle Solutions volgend jaar invulling geeft aan de Familiedag is nog onbekend, maar je kunt erop vertrouwen dat het weer reuzegezellig wordt. En in de tussentijd kijken we tevreden terug op ons bezoek aan GaiaZoo.

Meer weten over Open Circle Solutions?

Neem dan contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om eens te sparren. Wij zijn eerlijk in ons advies en nemen daarbij de gevolgen voor zowel de korte als de lange termijn mee. Zo maak je een gedegen toekomstbestendige beslissing.

Het zal je verrassen wat er mogelijk is. Wij zijn een no-nonsense bedrijf: als het simpel kan, houden we het simpel. En als het lastig wordt, doen we er gewoon een schepje bovenop.

Meer artikelen

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

Je bent zo goed in je werk als je je voelt. Dat je goed voor je mensen moet zorgen, ook buiten het werk om, is één van de pijlers onder onze organisatie. En dat is bij Open Circle Solutions niets nieuws. Daarom is er veel ruimte voor ontspanning en sociale interactie....

Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang is sinds begin maart in dienst als junior consultant bij OCS. Hij werkt daar aan het golfmanagementsysteem van Bernardus. Als golfbaan die zijn klanten een unieke en bijzondere ervaring wil meegeven, zijn ze elk jaar op zoek naar manieren waarop het...

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark is, op het moment dat we hem spreken, splinternieuw: net twee weken in functie als junior consultant/full stack developer. Mark heeft, zoals zoveel jonge mensen tegenwoordig, een wat slingerend pad bewandeld voordat hij bij OCS terechtkwam. Opleiding in meerdere...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This