OCS Familiedag: op naar Phantasialand

Je bent zo goed in je werk als je je voelt. Dat je goed voor je mensen moet zorgen, ook buiten het werk om, is één van de pijlers onder onze organisatie. En dat is bij Open Circle Solutions niets nieuws. Daarom is er veel ruimte voor ontspanning en sociale interactie. De familiedag is daar een voorbeeld van.

Op deze dagen zijn ook de gezinsleden van onze collega’s uitgenodigd, waaronder de kinderen. Om ook hen een mooie dag te geven, kiest de personeelsvereniging – die deze trips organiseert – hier attracties uit waar ook zij aan hun trekken komen.

Op 16 september trokken we dus met het hele OCS-team plus aanhang naar Phantasialand, een attractiepark in het Duitse Brühl, zuidwest van Keulen. Ooit begonnen als sprookjespark is het uitgegroeid tot een van de best bezochte attractieparken van Europa. En zoals ook de Efteling naast sprookje meer vertier ging bieden met achtbanen, deed ook Phantasialand dat. Meer dan genoeg om een dag door te brengen voor alle leeftijden.

Vanwege de gemengde samenstelling staat het iedereen vrij deze dag in te delen zoals zij zelf willen. Sommige collega’s hadden er zoveel zin in dat ze een hotel in de buurt hadden geboekt. Het park gaat namelijk al vroeg open, en zij wilden eruit halen wat ze konden.

Iedereen ging zijn eigen gang, maar we aten wel met zijn allen bij een heerlijke Mexicaans restaurant: met alle partners, kinderen en/of andere familieleden. Daar kon iedereen zijn of haar verhalen vertellen over waar ze allemaal in waren geweest (en hoe lang ze moesten wachten).

De kinderen konden helemaal los bij de kinderattracties, terwijl de volwassenen liever een tocht maakten in de achtbaan Taron. Dit is een ontzettend snelle achtbaan, waar sommige collega’s wel 5x achter elkaar in zijn geweest. Helaas was de allersnelste achtbaan van het park Black Mamba gesloten, maar dit mocht de pret niet drukken.

Aan het einde van de dag was iedereen ontzettend moe maar hadden zij het geweldig goed naar hun zin gehad. We kijken al uit naar de volgende familiedag.

Meer weten hoe het is om bij Open Circle Solutions te werken?

Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com. Wij nemen dan snel contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This