Automatisch Testen

Voor een hightech beursgenoteerd Nederlands bedrijf die globaal opereert en een sterke marktpositie heeft verworven in haar segment hebben wij samengewerkt met hun Development en Engineering afdeling om een Java applicatie te ontwikkelen. Het bedrijf produceert namelijk machines waarbij het cruciaal is om zo min mogelijk downtime te hebben.

Onze klant is daarom op zoek gegaan naar een oplossing om de te produceren machines uitvoerig en automatisch te testen. Hierdoor wordt de downtime verkort en wordt handmatig werk automatisch uitgevoerd wat kosten bespaard. Dit automatisch testen verkleint de foutgevoeligheid significant. Met deze applicatie is het in de toekomst ook mogelijk om op afstand te testen, waardoor er geen operator meer op locatie hoeft te zijn. Storingen kunnen daardoor veel sneller opgelost worden omdat het probleem eerder bekend zal zijn.

Meer weten?

Ook een maatwerk applicatie bouwen of eens in gesprek gaan? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com. Je kunt ook het formulier onderaan de pagina gebruiken om je vraag te stellen. Wij nemen dan snel contact met je op.

 

Gratis download

Download deze case

Meer klantervaringen

StorePal, inzicht in loyaltyprogramma’s voor retailers

StorePal, inzicht in loyaltyprogramma’s voor retailers

Brand Loyalty verzorgt voor zijn retailklanten de complete merkactivatie van loyaliteitsacties in de winkel. Denk aan de displays voor de promotionele producten, de instore etalage van de producten, de zegels, de posters en de spaarkaarten. Maar hoe effectief zijn die...

Smart Rollator

Smart Rollator

Een Smart app bouwen voor een Smart rollator, dat is wat wij in samenwerking met Libra Revalidatie & Audiologie hebben gedaan. Genoeg bewegen is voor iedereen van groot belang om gezond en fit te blijven leven. Zeker voor mensen die minder goed ter been zijn, door...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This