Uw Inner Circle app voor medewerkers

/ Blog / Uw Inner Circle app voor medewerkers
Uw Inner Circle app voor medewerkers

Veel organisaties hebben moeite met het delen van informatie tussen hun medewerkers. De meesten gebruiken een intranet site om informatie en nieuws te delen, om evenementen onder de aandacht te brengen en om medewerkers te vermelden. Voor die medewerkers die geen toegang hebben tot een PC die aangesloten is op het bedrijfsnetwerk om het intranet te bezoeken of voor nieuwe medewerkers die hun bedrijf en collega’s op een makkelijke manier willen leren kennen, zijn intranet sites vaak niet aantrekkelijk of hebben te veel informatie.

De meeste medewerkers hebben vandaag de dag een flexibel kantoor, werken op afstand of zijn onderweg. Soms hebben ze niet eens een internetverbinding. Voor die medewerkers bieden we een mobiele oplossing die iedereen een overzicht geeft van collega’s, evenementen, nieuws, bedrijfsinformatie etc. Vanuit de app kan iedereen contact met elkaar onderhouden.

Deze oplossing is snel en gemakkelijk in uw organisatie te implementeren en geeft uw organisatie een effectieve tool voor communicatie en samenwerking die werkend te maken is in een fractie van de tijd die u gewend bent.

2

De app kan intern worden verspreid en verbonden worden met de bestaande infrastructuur of met een gespecialiseerde admin tool die daarvoor bestemd is. Op verzoek kan meer functionaliteit worden toegevoegd, bijvoorbeeld broadcasts, push berichten om te attenderen op verjaardagen, nieuws of evenementen en nog veel meer denkbare inhoud.

Wij maken graag met u kennis om te bepalen wat Open Circle en de Inner Circle oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen.

Open Circle Solutions

2 thoughts on “Uw Inner Circle app voor medewerkers

Comments are closed.

×