Winnaar FD Gazelle 2018!

Open Circle Solutions B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee winnaar van de FD Gazellen 2018. Op 8 november hebben wij, tijdens een feestelijk event in het Evoluon, de prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad in ontvangst mogen nemen.

De winnaars van FD Gazellen 2018

De FD Gazellen Awards werden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten.

Patrick met fd Gazellen-prijs 2018

Patrick neemt fd Gazellen-prijs 2018 in ontvangst

Meer weten?

Wilt u weten of Open Circle Solutions ook uw organisatie een voorsprong kan geven door maatwerk? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. De koffie is hier altijd warm!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Meer over dit onderwerp

Time-Series Classificatie doormiddel van shapelets  (3)

Time-Series Classificatie doormiddel van shapelets (3)

Zoals te lezen in deel 1 en 2 van onze blog blijken shapelets volgens ons een goede manier te zijn om classificatie op time-series data toe te passen. In deel 2 zijn we dieper ingegaan op de methodes welke je gebruikt om een shapelet classifier te trainen. Het trainen...

Lees meer
Time-Series Classificatie doormiddel van shapelets  (2)

Time-Series Classificatie doormiddel van shapelets (2)

Zoals in deel 1 van deze drieluik te lezen hebben we een uiteenzetting gemaakt hoe complexe timeseries te vertalen zijn naar ‘shapelets’. Een mogelijk probleem wat geschikt zou zijn voor deze aanpak is het verbeteren van de uitleesbetrouwbaarheid van IoT apparaten....

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This