Winnaar FD Gazelle 2018!

Open Circle Solutions B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee winnaar van de FD Gazellen 2018. Op 8 november hebben wij, tijdens een feestelijk event in het Evoluon, de prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad in ontvangst mogen nemen.

De winnaars van FD Gazellen 2018

De FD Gazellen Awards werden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten.

Patrick met fd Gazellen-prijs 2018

Patrick neemt fd Gazellen-prijs 2018 in ontvangst

Meer weten?

Wilt u weten of Open Circle Solutions ook uw organisatie een voorsprong kan geven door maatwerk? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. De koffie is hier altijd warm!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Meer over dit onderwerp

Continu verbeteren – samen op weg naar ISO 9001

Continu verbeteren – samen op weg naar ISO 9001

Hoe borg je dat de producten en diensten die je levert voldoen aan de wensen en eisen van klanten, maar ook aan wet- en regelgeving? De bekende ISO 9001 certificering is daar een belangrijke maatstaf voor. Het is een wereldwijd erkende norm op het gebied van...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This