Winnaar FD Gazelle 2018!

Open Circle Solutions B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee winnaar van de FD Gazellen 2018. Op 8 november hebben wij, tijdens een feestelijk event in het Evoluon, de prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad in ontvangst mogen nemen.

De winnaars van FD Gazellen 2018

De FD Gazellen Awards werden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten.

Patrick met fd Gazellen-prijs 2018

Patrick neemt fd Gazellen-prijs 2018 in ontvangst

Meer weten?

Wilt u weten of Open Circle Solutions ook uw organisatie een voorsprong kan geven door maatwerk? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. De koffie is hier altijd warm!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Meer over dit onderwerp

Open source? Dat is slim als je mobiele apps gaat bouwen!

Waarom het slim is om Open Source te gebruiken voor het bouwen van een mobiele app lees je hier. Maar allereerst iets anders. Bouwen in Open Source is vooral enorm inspirerend en leerzaam voor app-ontwikkelaars, omdat je in contact komt met andere ontwikkelaars van...

Lees meer

StorePal, inzicht in loyaltyprogramma’s voor retailers

Brand Loyalty verzorgt voor zijn retailklanten de complete merkactivatie van loyaliteitsacties in de winkel. Denk aan de displays voor de promotionele producten, de instore etalage van de producten, de zegels, de posters en de spaarkaarten. Maar hoe effectief zijn die...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This