Werken in teamverband

Het afgelopen voorjaarsevent stond in het teken van meedoen aan een mini-versie van Robinson Eiland. In teamverband moesten allerlei opdrachten worden uitgevoerd. Het was overduidelijk dat het team dat het beste samenwerkt, ook het beste resultaat behaalt.

Als team moet je elkaar kunnen vertrouwen, respecteren en waarderen. Niet het fysiek sterkste, slimste, aardigste of meest lollige team wint, maar het team dat in staat is om alle unieke persoonlijke kwaliteiten weet te bundelen.

Dat is ook zoals wij graag professioneel bezig zijn met ons vak: in teamverband met unieke collega’s bouwen aan unieke oplossingen voor unieke klanten.

Een professioneel team heb je niet zomaar, daar moet je aan werken, net als aan je hardskills. Daarom stemmen wij onze sociale activiteiten af op onze bedrijfsdoelstelling.

Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd door personeelsvereniging Inner Circle, die bijdragen aan het professionaliseren van onze teams. Een superleuke en ontspannen manier om onze teams verder te laten groeien.

Ook zowel je hard als soft skills ontwikkelen?

Wil je ook zo werken, kom eens een kijkje nemen. Neem contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Meer artikelen

Maak kennis met onze nieuwste developer: Sandro Gelissen

Maak kennis met onze nieuwste developer: Sandro Gelissen

Sandro Gelissen is sinds januari 2022 als Software Developer in dienst bij Open Circle Solutions. Om hem wat beter te leren kennen, interviewden we hem over zijn start bij ons, zijn carrière tot nu toe en zijn hobby’s. Lees zijn verhaal hier.Hoe ben je bij Open Circle...

Open Circle Solutions wordt AWS Select Partner

Open Circle Solutions wordt AWS Select Partner

Steeds meer organisaties migreren naar de cloud. Niet vreemd als je bedenkt dat de cloud al lang geen hype meer is en bewezen voordelen heeft. Open Circle Solutions begeleidt haar klanten al jaren bij hun cloudmigratie-trajecten, maar gaat nu bewust een stuk verder...

Open Circle Solutions Familiedag

Open Circle Solutions Familiedag

We hebben drie events per jaar waarbij (een deel) van de familie betrokken wordt: het zomerevent, familiedag en eindejaarsfeest. De familiedag is voor het hele gezin en de andere twee incl. partners. Afgelopen jaar gingen we voor de Familiedag naar GaiaZoo in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This