Werken in teamverband

Het afgelopen voorjaarsevent stond in het teken van meedoen aan een mini-versie van Robinson Eiland. In teamverband moesten allerlei opdrachten worden uitgevoerd. Het was overduidelijk dat het team dat het beste samenwerkt, ook het beste resultaat behaalt.

Als team moet je elkaar kunnen vertrouwen, respecteren en waarderen. Niet het fysiek sterkste, slimste, aardigste of meest lollige team wint, maar het team dat in staat is om alle unieke persoonlijke kwaliteiten weet te bundelen.

Dat is ook zoals wij graag professioneel bezig zijn met ons vak: in teamverband met unieke collega’s bouwen aan unieke oplossingen voor unieke klanten.

Een professioneel team heb je niet zomaar, daar moet je aan werken, net als aan je hardskills. Daarom stemmen wij onze sociale activiteiten af op onze bedrijfsdoelstelling.

Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd door personeelsvereniging Inner Circle, die bijdragen aan het professionaliseren van onze teams. Een superleuke en ontspannen manier om onze teams verder te laten groeien.

Ook zowel je hard als soft skills ontwikkelen?

Wil je ook zo werken, kom eens een kijkje nemen. Neem contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Meer artikelen

Bas Klein Essink: consultant, ontwikkelaar, all round nerd

Bas Klein Essink: consultant, ontwikkelaar, all round nerd

Bas kan zichzelf niet anders omschrijven als klassieke nerd. Het bewijs hiervoor: al vanaf zijn 6de jaar speelde hij met computers, in eerste instantie de afdankertjes van zijn vader (bijna net zo’n grote nerd). Later, sinds eind jaren ’90, kwam daar de...

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark is, op het moment dat we hem spreken, splinternieuw: net twee weken in functie als junior consultant/full stack developer. Mark heeft, zoals zoveel jonge mensen tegenwoordig, een wat slingerend pad bewandeld voordat hij bij OCS terechtkwam. Opleiding in meerdere...

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Zoals veel bedrijven in de IT is Open Circle Solutions voortdurend op zoek naar goed personeel. Maar in tegenstelling tot veel collega’s, slaagt OCS erin om redelijk snel nieuwe mensen te vinden. Zo zijn afgelopen jaar drie nieuwe medewerkers aangenomen en staat de...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This