Werken in teamverband

Het afgelopen voorjaarsevent stond in het teken van meedoen aan een mini-versie van Robinson Eiland. In teamverband moesten allerlei opdrachten worden uitgevoerd. Het was overduidelijk dat het team dat het beste samenwerkt, ook het beste resultaat behaalt.

Als team moet je elkaar kunnen vertrouwen, respecteren en waarderen. Niet het fysiek sterkste, slimste, aardigste of meest lollige team wint, maar het team dat in staat is om alle unieke persoonlijke kwaliteiten weet te bundelen.

Dat is ook zoals wij graag professioneel bezig zijn met ons vak: in teamverband met unieke collega’s bouwen aan unieke oplossingen voor unieke klanten.

Een professioneel team heb je niet zomaar, daar moet je aan werken, net als aan je hardskills. Daarom stemmen wij onze sociale activiteiten af op onze bedrijfsdoelstelling.

Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd door personeelsvereniging Inner Circle, die bijdragen aan het professionaliseren van onze teams. Een superleuke en ontspannen manier om onze teams verder te laten groeien.

Ook zowel je hard als soft skills ontwikkelen?

Wil je ook zo werken, kom eens een kijkje nemen. Neem contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Meer artikelen

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Zoals veel bedrijven in de IT is Open Circle Solutions voortdurend op zoek naar goed personeel. Maar in tegenstelling tot veel collega’s, slaagt OCS erin om redelijk snel nieuwe mensen te vinden. Zo zijn afgelopen jaar drie nieuwe medewerkers aangenomen en staat de...

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Er is veel gaande bij OCS. Nieuwe medewerkers (Yaris en Imad), aanscherpen van de strategie en de manier waarop we werken. Om ervoor te zorgen dat dit soort ontwikkelingen écht van de grond komen en goed tussen de oren van iedereen gaat zitten, nemen we hiervoor de...

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This