Werken in teamverband

Het afgelopen voorjaarsevent stond in het teken van meedoen aan een mini-versie van Robinson Eiland. In teamverband moesten allerlei opdrachten worden uitgevoerd. Het was overduidelijk dat het team dat het beste samenwerkt, ook het beste resultaat behaalt.

Als team moet je elkaar kunnen vertrouwen, respecteren en waarderen. Niet het fysiek sterkste, slimste, aardigste of meest lollige team wint, maar het team dat in staat is om alle unieke persoonlijke kwaliteiten weet te bundelen.

Dat is ook zoals wij graag professioneel bezig zijn met ons vak: in teamverband met unieke collega’s bouwen aan unieke oplossingen voor unieke klanten.

Een professioneel team heb je niet zomaar, daar moet je aan werken, net als aan je hardskills. Daarom stemmen wij onze sociale activiteiten af op onze bedrijfsdoelstelling.

Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd door personeelsvereniging Inner Circle, die bijdragen aan het professionaliseren van onze teams. Een superleuke en ontspannen manier om onze teams verder te laten groeien.

Ook zowel je hard als soft skills ontwikkelen?

Wil je ook zo werken, kom eens een kijkje nemen. Neem contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Meer artikelen

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

OCS Familiedag: op naar Phantasialand

Je bent zo goed in je werk als je je voelt. Dat je goed voor je mensen moet zorgen, ook buiten het werk om, is één van de pijlers onder onze organisatie. En dat is bij Open Circle Solutions niets nieuws. Daarom is er veel ruimte voor ontspanning en sociale interactie....

Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang, junior consultant

Khanh Long Tang is sinds begin maart in dienst als junior consultant bij OCS. Hij werkt daar aan het golfmanagementsysteem van Bernardus. Als golfbaan die zijn klanten een unieke en bijzondere ervaring wil meegeven, zijn ze elk jaar op zoek naar manieren waarop het...

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark is, op het moment dat we hem spreken, splinternieuw: net twee weken in functie als junior consultant/full stack developer. Mark heeft, zoals zoveel jonge mensen tegenwoordig, een wat slingerend pad bewandeld voordat hij bij OCS terechtkwam. Opleiding in meerdere...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This