Werken in teamverband

Het afgelopen voorjaarsevent stond in het teken van meedoen aan een mini-versie van Robinson Eiland. In teamverband moesten allerlei opdrachten worden uitgevoerd. Het was overduidelijk dat het team dat het beste samenwerkt, ook het beste resultaat behaalt.

Als team moet je elkaar kunnen vertrouwen, respecteren en waarderen. Niet het fysiek sterkste, slimste, aardigste of meest lollige team wint, maar het team dat in staat is om alle unieke persoonlijke kwaliteiten weet te bundelen.

Dat is ook zoals wij graag professioneel bezig zijn met ons vak: in teamverband met unieke collega’s bouwen aan unieke oplossingen voor unieke klanten.

Een professioneel team heb je niet zomaar, daar moet je aan werken, net als aan je hardskills. Daarom stemmen wij onze sociale activiteiten af op onze bedrijfsdoelstelling.

Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd door personeelsvereniging Inner Circle, die bijdragen aan het professionaliseren van onze teams. Een superleuke en ontspannen manier om onze teams verder te laten groeien.

Ook zowel je hard als soft skills ontwikkelen?

Wil je ook zo werken, kom eens een kijkje nemen. Neem contact met ons op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Meer artikelen

OCS Academy in het teken van Scrum Awareness

OCS Academy in het teken van Scrum Awareness

De OCS Academy is een repeterend jaarprogramma gericht op de startende consultant. Die leert van een ervaren rot in het vak, die zijn kennis en ervaring op een specifiek onderwerp met zijn jongere collega’s deelt. Dit keer stond de OCS Academy in het teken van Scrum...

OCS Family Event in de Efteling

OCS Family Event in de Efteling

Bij Open Circle Solutions weten we dat er meer is dan alleen werk... Nee, serieus: onderling contact buiten werkuren ís erg belangrijk voor onze cultuur en samenwerking. Niet voor niets organiseren we meerdere events per jaar waar onze medewerkers elkaar treffen in...

Yaris van Thiel:  junior consultant die wil uitzoeken en puzzelen

Yaris van Thiel: junior consultant die wil uitzoeken en puzzelen

Yaris van Thiel (22 jaar) is op 1 augustus begonnen als junior consultant bij Open Circle Solutions. Hij maakt deel uit van een groep jonge mensen die het bedrijf komt versterken. Zoals gebruikelijk geven we hem de kans zich even voor te stellen.Yaris past qua...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This