Welkom Tommy

/ Nieuws / Welkom Tommy

Een nieuwe job, bij een nieuw bedrijf. Nieuwe collega’s en nieuwe klanten. Nieuwe gezichten en nieuwe uitdagingen.
Wij stellen graag onze nieuwe medewerker aan je voor:

Tommy Menheere | Senior Consultant

Tommy is ruim 18 jaar actief in de softwareontwikkeling. Na zijn studietijd is hij begonnen als Java ontwikkelaar en heeft in deze periode Java zien groeien en bloeien tot het grote en complexe ecosysteem dat het nu is. Na rollen als ontwikkelaar, teamleider en architect heeft Tommy zich voornamelijk verdiept in het beheer van Java applicaties.

Met een duidelijke visie op beheer, is Tommy in staat de beste en meest efficiënte beheeroplossingen te realiseren voor Java-applicaties; van functioneel applicatiebeheer tot technisch en infrastructureel beheer. Tommy heeft jaren ervaring met het beheren van applicaties, zowel on premise als in de cloud.

Door zijn uitgebreide kennis en ervaring op ITIL-vlak kan Tommy klanten goed adviseren over complexe beheersvraagstukken. Het belangrijkste uitgangspunt hierin is om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen door het beheer van de applicatie zo onzichtbaar mogelijk te maken, zodat de klant zich bezig kan houden met de eigen bedrijfsprocessen in plaats van de achterliggende, ondersteunende IT.

Tommy Menheere

Senior Consultant

Wij heten Tommy van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij Open Circle Solutions.

×