Welkom Frits

/ Nieuws / Welkom Frits

Een nieuwe job, bij een nieuw bedrijf. Nieuwe collega’s en nieuwe klanten. Nieuwe gezichten en nieuwe uitdagingen.
Wij stellen graag onze nieuwe medewerker aan je voor:

Frits van de Water | Managing Consultant

Na het afronden van zijn studie hogere informatie in 2003 heeft Frits bij verschillende werkgevers in de dienstverlening aan allerlei opdrachten gewerkt in diverse markten zoals (lokale) overheid, ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen etc. In deze projecten heeft Frits verschillende rollen en functies vervuld: van software engineer, ICT-Consultant tot Kwaliteit Manager en Team Manager. Frits heeft een duidelijk passie voor techniek en leiderschap. Als Managing consultant komt Frits het best tot zijn recht in een informele omgeving en werkt hij graag in teamverband samen aan innovatieve projecten/ producten die een impact hebben op de samenleving.

Opdrachtgevers en collega’s typeren Frits als een persoon die pragmatisch en procesgericht te werk gaat. Zijn leiderschapsstijl is te herkennen als Coachend leiderschap waar de medewerker centraal staat (People management). Frits streeft naar Inspirerend leiderschap.

Bij Open Circle Solutions geeft Frits leiding aan de Mobile Unit. Deze unit is gespecialiseerd in het bouwen van (cross-platform) maatwerk en integratie applicaties met behulp van open source technologieën zoals Xamarin.

Frits van de Water

Managing Consultant

Wij heten Frits van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij Open Circle Solutions.

×