Vacatures

/ Vacatures


Waarom werken bij Open Circle Solutions?

Bij Open Circle Solutions krijg je de kans om mee te werken aan uitdagende projecten en altijd voorop te lopen met de Open Source technologie. Omdat wij een relatief jong bedrijf zijn, is er volop ruimte om mee te denken en bij te dragen aan de groei van Open Circle Solutions.

Daarnaast wordt er bovengemiddeld geïnvesteerd in kennisdeling en opleidingen voor onze medewerkers. Onze cultuur is te omschrijven als “Work hard, play hard” waarbij er niet alleen hard gewerkt wordt maar ook regelmatig teamuitjes worden georganiseerd.

Bovendien zijn onze arbeidsvoorwaarden ver boven marktconform. Zo bieden wij een uitstekende pensioenregeling, een aantrekkelijke bonusregeling en maar liefst 30 vakantiedagen.

Onze vacatures

bas piepers

Senior Java Consultant - Open Circle Solutions
Bij Open Circle Solutions werk je echt mee aan de opbouw van ons bedrijf. Je merkt dat de activiteiten die je doet een directe bijdrage leveren en je word gestimuleerd en gemotiveerd om eigen ideeën aan te leveren en uit te werken. Los van interessante opdrachten bij vooraanstaande klanten hebben we bij Open Circle Solutions te maken met betrokken en professionele collega’s en een informele en prettige werksfeer.

jasper gulpers

Junior Consultant Mobile
Bij OCS gaan vrijheid en verantwoordelijkheid gepaard met uitdagende projecten en veel ruimte voor zelfontplooiing. Met kennissessies, kwartaaldagen, trainingen, intervisie en natuurlijk gezellige uitjes is werken bij OCS veel meer dan enkel uren schrijven.

×