Werken bij Open Circle Solutions

Proost op een succesvol jaar

dec 16, 2019

Zaterdag 30 november jl. beleefden we alweer onze 5e eindejaarsfeest van Open Circle Solutions.

Ditmaal werd Breda aangedaan en hebben we eerst een lekker diner genuttigd in een aparte ruimte van een trendy restaurant in het centrum van Breda. We genoten van de verschillende Italiaanse gerechten en een goed glas wijn.

De bedrijfsleiders hebben nog een inspirerende speech gehouden waar terug werd gekeken op weer een succesvol jaar en vooruit werd gekeken naar het nieuwe jaar. Enkele collega’s werden nog extra in het zonnetje gezet.

Na het diner kon iedereen weer genieten van een feest waarbij op de muziek van de DJ en met een lekker cocktailtje of ander drankje in de hand de danskunsten konden worden vertoond. Na het feest werden we allemaal weer fijn afgezet bij het hotel.

Enkele collega’s besloten nog even de stad in te gaan wat natuurlijk heel goed mogelijk was gezien de locatie van het feest.
Aan het ontbijt werd de volgende ochtend nog even nagepraat en konden we terug kijken op wederom een geslaagd eindejaarsfeest.

Op naar het nieuwe jaar!

Meer weten over werken bij Open Circle Solutions?

Stuur een mailtje op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Zo is het om te werken bij Open Circle Solutions

Bas Klein Essink: consultant, ontwikkelaar, all round nerd

Bas Klein Essink: consultant, ontwikkelaar, all round nerd

Bas kan zichzelf niet anders omschrijven als klassieke nerd. Het bewijs hiervoor: al vanaf zijn 6de jaar speelde hij met computers, in eerste instantie de afdankertjes van zijn vader (bijna net zo’n grote nerd). Later, sinds eind jaren ’90, kwam daar de...

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark Donker, junior consultant en full stack developer

Mark is, op het moment dat we hem spreken, splinternieuw: net twee weken in functie als junior consultant/full stack developer. Mark heeft, zoals zoveel jonge mensen tegenwoordig, een wat slingerend pad bewandeld voordat hij bij OCS terechtkwam. Opleiding in meerdere...

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Recruitment en HR bij OCS – een gesprek met Michel Schilperoort

Zoals veel bedrijven in de IT is Open Circle Solutions voortdurend op zoek naar goed personeel. Maar in tegenstelling tot veel collega’s, slaagt OCS erin om redelijk snel nieuwe mensen te vinden. Zo zijn afgelopen jaar drie nieuwe medewerkers aangenomen en staat de...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This