Werken bij Open Circle Solutions

Proost op een succesvol jaar

dec 16, 2019

Zaterdag 30 november jl. beleefden we alweer onze 5e eindejaarsfeest van Open Circle Solutions.

Ditmaal werd Breda aangedaan en hebben we eerst een lekker diner genuttigd in een aparte ruimte van een trendy restaurant in het centrum van Breda. We genoten van de verschillende Italiaanse gerechten en een goed glas wijn.

De bedrijfsleiders hebben nog een inspirerende speech gehouden waar terug werd gekeken op weer een succesvol jaar en vooruit werd gekeken naar het nieuwe jaar. Enkele collega’s werden nog extra in het zonnetje gezet.

Na het diner kon iedereen weer genieten van een feest waarbij op de muziek van de DJ en met een lekker cocktailtje of ander drankje in de hand de danskunsten konden worden vertoond. Na het feest werden we allemaal weer fijn afgezet bij het hotel.

Enkele collega’s besloten nog even de stad in te gaan wat natuurlijk heel goed mogelijk was gezien de locatie van het feest.
Aan het ontbijt werd de volgende ochtend nog even nagepraat en konden we terug kijken op wederom een geslaagd eindejaarsfeest.

Op naar het nieuwe jaar!

Meer weten over werken bij Open Circle Solutions?

Stuur een mailtje op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Zo is het om te werken bij Open Circle Solutions

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Er is veel gaande bij OCS. Nieuwe medewerkers (Yaris en Imad), aanscherpen van de strategie en de manier waarop we werken. Om ervoor te zorgen dat dit soort ontwikkelingen écht van de grond komen en goed tussen de oren van iedereen gaat zitten, nemen we hiervoor de...

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This