Open Circle Solutions wint Europese aanbesteding Zorginstituut Nederland

Voor de applicaties die de ontwikkeling van de iStandaarden ondersteunen zocht het Zorginstituut via een Europese aanbesteding één partij die hosting, technisch beheer en onderhoud van deze applicaties verzorgt. En dat voor de komende twee jaar. De keuze viel op Open Circle Solutions.

Iedere burger heeft recht op toegang tot betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Dit is dan ook waar Zorginstituut Nederland voor staat. Het Zorginstituut bewaakt en bevordert de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de gezondheidszorg.

Zorginstituut Nederland is daarin ook verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de informatiestandaarden (iStandaarden), de basis voor de informatie-uitwisseling tussen de uitvoerders van de zorgprocessen in de uitvoering van de Wet langdurige zorg, de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet. iStandaarden bevorderen een snelle en soepele informatieoverdracht wat zich uiteindelijk vertaald in minder administratieve lasten en meerwaarde voor de burger.

Peter de Bruin (Team iStandaarden) is zeer tevreden met de keuze voor Open Circle Solutions: “De kennis van de huidige omgeving, het vertrouwen in de medewerkers van Open Circle Solutions én de goede prijs-kwaliteit verhouding gaven de doorslag om voor Open Circle Solutions te kiezen”.

Onderdeel van de aanbesteding is de migratie van de huidige applicaties naar Open Circle Solutions. Hieronder valt ook een upgrade naar de nieuwere Java-versies én naar Digital Ocean (een public cloud hosting partij).

“De kennis van de huidige omgeving, het vertrouwen in de medewerkers van Open Circle Solutions én de goede prijs-kwaliteit verhouding gaven de doorslag om voor Open Circle Solutions te kiezen”.
Peter de Bruin (Team iStandaarden)

‘Het winnen van deze Europese aanbesteding is zeer belangrijk’, aldus Jordan van Est (Managing Director Open Circle Solutions). ‘Vooral omdat Zorginstituut Nederland ons vertrouwt dat we de beste partij zijn voor het beheer van de modules voor iStandaarden’.

In 2018 startte Open Circle Solutions met hun beheerdienstverlening. Zorginstituut Nederland is nu al de 3e klant waarvoor zij de dagelijkse beheerwerkzaamheden uitvoeren.

Ook eens verder praten over het beheer van uw IT-omgeving?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 40 30 41 330 of stuur een e-mail naar info@opencirclesolutions.com.

Meer artikelen

Serverless apps, kosten besparen in een cloudomgeving

Serverless apps, kosten besparen in een cloudomgeving

Waarom zou je betalen voor de functionaliteit van wekelijkse rapporten of voor het 24/7 aanmaken van orders, terwijl er na 17:00 uur deze administratieve activiteiten niet meer plaatsvinden? Serverless applicaties laten je betalen voor applicatie-componenten naar...

Open Circle Solutions omgang met Corona

Open Circle Solutions omgang met Corona

Open Circle Solutions Coronavirus update: continuïteit, gedeelde zorgen en innovatieve kansen Het laatstgenoemde woord in de titel zal je het meeste aanspreken en over kansen gaan we het zeker hebben. Nu de zon schijnt, we het liefst massaal naar buiten willen en...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This