Open Circle Solutions jaarlijkse klantendag

Dit jaar vond de jaarlijkse klantendag op een wel heel bijzonder locatie plaats. We waren namelijk te gast op de volledig nieuwe en recent geopende golfbaan van Bernardus (de baan waar volgend jaar ook het KLM Open wordt gespeeld).

De reden waarom het klantenevent juist op deze locatie plaats vond, had alles te maken met het feit dat Open Circle Solutions een compleet nieuw golfmanagement systeem voor Bernardus heeft ontwikkeld. Dus niet alleen de golfbaan is vanuit het “niets” ontstaan, maar ook het ICT systeem is compleet nieuw gebouwd. Vandaar dat wij dit een perfecte locatie vonden om onze klanten uit te nodigen om, tijdens het slaan van een balletje of het volgen van een golfclinic, nieuwe inspiratie op te doen.

Op basis van de eerste terugkoppeling van de deelnemers kunnen we nu al concluderen dat het een geslaagd event was, waarbij het mooie weer zeker een rol heeft gespeeld. Na het lopen van een “rondje” danwel het volgen van de clinic was er voldoende gelegenheid om het gesprek voort te zetten tijdens een heerlijk diner in het restaurant van Bernardus. Al met al een geslaagd event dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Meer artikelen

Migreren naar de cloud lost complexe IT-uitdagingen op

Migreren naar de cloud lost complexe IT-uitdagingen op

Als het gaat om IT-architectuur moet het tegenwoordig allemaal sneller en flexibeler om een concurrentievoorsprong te behouden. De behoeften van klanten én collega’s kunnen plotseling veranderen, waardoor applicaties snel aangepast moeten worden. Maar kan dat wel met...

Open Circle Solutions wint FD Gazellen 2019

Open Circle Solutions wint FD Gazellen 2019

Trots! Want ook dit jaar is Open Circle Solutions weer door het Financieele Dagblad benoemd tot een van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op dinsdag 5 november a.s. mogen wij de prestigieuze FD Gazellen Award wederom in ontvangst nemen. De FD Gazellen...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This