Open Circle Solutions jaarlijkse klantendag

Dit jaar vond de jaarlijkse klantendag op een wel heel bijzonder locatie plaats. We waren namelijk te gast op de volledig nieuwe en recent geopende golfbaan van Bernardus (de baan waar volgend jaar ook het KLM Open wordt gespeeld).

De reden waarom het klantenevent juist op deze locatie plaats vond, had alles te maken met het feit dat Open Circle Solutions een compleet nieuw golfmanagement systeem voor Bernardus heeft ontwikkeld. Dus niet alleen de golfbaan is vanuit het “niets” ontstaan, maar ook het ICT systeem is compleet nieuw gebouwd. Vandaar dat wij dit een perfecte locatie vonden om onze klanten uit te nodigen om, tijdens het slaan van een balletje of het volgen van een golfclinic, nieuwe inspiratie op te doen.

Op basis van de eerste terugkoppeling van de deelnemers kunnen we nu al concluderen dat het een geslaagd event was, waarbij het mooie weer zeker een rol heeft gespeeld. Na het lopen van een “rondje” danwel het volgen van de clinic was er voldoende gelegenheid om het gesprek voort te zetten tijdens een heerlijk diner in het restaurant van Bernardus. Al met al een geslaagd event dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Meer artikelen

OCS Academy in het teken van Scrum Awareness

OCS Academy in het teken van Scrum Awareness

De OCS Academy is een repeterend jaarprogramma gericht op de startende consultant. Die leert van een ervaren rot in het vak, die zijn kennis en ervaring op een specifiek onderwerp met zijn jongere collega’s deelt. Dit keer stond de OCS Academy in het teken van Scrum...

OCS Family Event in de Efteling

OCS Family Event in de Efteling

Bij Open Circle Solutions weten we dat er meer is dan alleen werk... Nee, serieus: onderling contact buiten werkuren ís erg belangrijk voor onze cultuur en samenwerking. Niet voor niets organiseren we meerdere events per jaar waar onze medewerkers elkaar treffen in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This