Mobile (app) development

/ Mobile (app) development

De app

Inmiddels is het begrip “app” niet meer weg te denken uit onze samenleving, dit wordt benadrukt wanneer je jezelf realiseert dat 88% van de Nederlanders de beschikking heeft over een smartphone. De verwachting is dan ook dat de app en in-app aankopen de komende jaren blijven stijgen. Neem daarnaast in acht dat men steeds meer op de smartphone doet en het is begrijpelijk dat de traditionele desktopomgeving steeds verder onder druk komt te staan.

De app is belangrijk en daarom zijn er inmiddels talloze ontwikkeld waarmee klanten constant in contact staan met de producten en diensten die voorheen middels de traditionele desktopomgeving werden benaderd.

 

Waarom een app

Moderne smartphones hebben steeds meer sensoren en connectiemogelijkheden die gebruikt kunnen worden om een schat aan informatie te verzamelen. Veel van deze informatie wordt nog weinig gebruikt om de (fysieke)

middelen van het bedrijf nader in kaart te brengen of om de klant nóg persoonlijker te leren kennen. Wij zien een app dan ook als een verlengde van een product of dienst die snel relevante waarde moet bieden aan de gebruikers in zowel B2C als B2B omgevingen. Regelmatig ontwikkelen wij dan ook apps die geen kopie van de website zijn, maar juist een verlengstuk van de kanalen die al worden gebruikt.

De gebruikerservaring is bepalend voor het succes van de meeste apps. Vooral bij interne/zakelijke apps is de adoptie door het personeel van groot belang en derhalve een onderdeel waar wij veel tijd aan besteden. Om dit te waarborgen worden trajecten stap voor stap geïntegreerd in de processen met een transparant karakter tijdens de ontwikkeling en toekomstige updates. Door slimme technologieën in te zetten wordt door ons veel code hergebruikt om de app snel cross-platform uit te rollen met daarbij lagere onderhoudskosten.

 

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 40 304 1330 of info@opencirclesolutions.com

 

×