Missie & Visie

/ Missie & Visie

Onze missie

Toekomstbestendige maatwerk IT oplossingen leveren aan organisaties waarmee we ze ontzorgen en succesvoller maken.

Onze visie

Open Circle Solutions ziet een wereld waarin menig organisatie kampt met complexe uitdagingen en moeite heeft om zich blijvend aan te passen aan de snelle ontwikkelingen die in hun markt plaatsvinden.

Van hieruit bieden wij deze organisaties hulp door in nauwe samenwerking met hen te komen tot toekomstbestendige, flexibele IT-oplossingen waarmee een competitief voordeel wordt gerealiseerd en er beter geanticipeerd kan worden op de vraag vanuit hun markt.

Al onze oplossingen worden gecreëerd met behulp van ‘open source’ technieken die voortdurend en optimaal gebruik maken van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van Java, Mobile en Big Data, ingebracht door wereldwijde bijdragen van experts uit diverse marktsegmenten.

Wij geloven in betrokken, proactieve consultants die op de hoogte zijn van de beste en nieuwste methoden en technieken in de markt. Naast het tonen van volledige betrokkenheid bij de klant, streven wij er altijd naar om de opgedane kennis te laten evolueren tot oplossingen en producten die continue verbetering van kwaliteit leveren voor de klant. Door de nauwe samenwerking met partners en organisaties komen we gezamenlijk tot het meest optimale resultaat voor uw organisatie. Dit alles doen we vanuit onze 4 kernwaarden:

  • Betrokken (Samenwerking, interesse en trots)
  • Creatief (Pragmatisch, nieuwsgierig en adaptief)
  • Gedreven (Ondernemend, met passie en proactief)
  • Betrouwbaar (Kwaliteit, integer en transparant)

 

 

×