Integratie

/ Integratie

Gebruiksvriendelijkheid.

Deze term ziet u vaak terugkomen bij ons, het is dan ook een van de belangrijkste zaken waar wij aan werken. Tijdens integratietrajecten is het vraagstuk altijd hetzelfde, hoe zorgen we ervoor dat systemen goed met elkaar communiceren.

Onze oplossingen zorgen voor een samenhangend IT landschap waarbij integratie een essentieel onderdeel is. Hoe effectiever data ontsloten kan worden naar andere systemen hoe stabieler bedrijfsprocessen worden.

Dit komt vaak neer op het gebruiksvriendelijk aanbieden van een oplossing richting de medewerkers. Alle punten waarbij zij te maken hebben met het invoeren of beïnvloeden van data dienen hier op elkaar afgestemd te worden voor een optimaal resultaat.

Voorbeelden

Een systeem dat de beveiligde toegang regelt tot een enorme hoeveelheid bedrijfsgevoelige data. Deze applicatie wordt door duizenden personen geraadpleegd voor analyse, diagnostiek en rapportage.

Een platform dat actuele toegang geeft tot geaggregeerde informatie direct uit verschillende databronnen waaronder SAP, Oracle, SAS, MS SQL Server en maatwerkapplicaties, ten behoeve van analyse en rapportage zonder gebruik van een datawarehouse.

×