Diagnostiek voor U

Diagnostiek voor U (DvU) is een medisch centrum dat onder andere longfunctietesten uitvoert

Open Circle Solutions ontwikkelde voor hen een Java applicatie die de workflow van de longfunctietesten ”ondersteunt” en eenvoudiger maakt. Het resultaat hiervan is dat fouten worden voorkomen en dat longartsen betere medische beoordelingen maken. Dankzij deze Cliënt Onderzoeks Workflow (COW) applicatie is er een uniforme werkwijze ontstaan, waardoor het aantal fouten in het centrale systeem is verminderd.

Met een eenvoudig stappenplan is het nu zeker dat er tijdens het afnemen van een longfunctietest altijd alle benodigde taken worden uitgevoerd. Het is namelijk niet mogelijk om een stap of taak over te slaan. De COW applicatie is op maat gemaakt voor DvU. Hierdoor sluit het naadloos aan op de manier waarop het proces rond longfunctietesten wordt uitgevoerd. Omdat er veel met gevoelige medische gegevens wordt gewerkt is het beveiligingsniveau erg hoog en de foutgevoeligheid erg laag. Onze oplossing communiceert daarnaast ook met financiële- en huisartssystemen. Het is tevens dusdanig opgezet dat grote delen van de code kunnen worden hergebruikt om ook voor andere testen als bijvoorbeeld fundus en ECG efficiënt een soortgelijke applicatie te ontwikkelen.

Meer weten?

Ook een maatwerk applicatie bouwen of eens in gesprek gaan? Neem volkomen vrijblijvend contact met ons via +31 40 3041330 of info@opencirclesolutions.com. Je kunt ook het formulier onderaan de pagina gebruiken om je vraag te stellen. Wij nemen dan snel contact met je op.

 

Gratis download

Download deze case

Meer klantervaringen

StorePal, inzicht in loyaltyprogramma’s voor retailers

StorePal, inzicht in loyaltyprogramma’s voor retailers

Brand Loyalty verzorgt voor zijn retailklanten de complete merkactivatie van loyaliteitsacties in de winkel. Denk aan de displays voor de promotionele producten, de instore etalage van de producten, de zegels, de posters en de spaarkaarten. Maar hoe effectief zijn die...

Smart Rollator

Smart Rollator

Een Smart app bouwen voor een Smart rollator, dat is wat wij in samenwerking met Libra Revalidatie & Audiologie hebben gedaan. Genoeg bewegen is voor iedereen van groot belang om gezond en fit te blijven leven. Zeker voor mensen die minder goed ter been zijn, door...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This