Bedrijfsapplicaties

/ Bedrijfsapplicaties

Open Circle Solutions is bedreven in het ontwikkelen van maatwerk (web)applicaties met Java ter ondersteuning van bedrijfskritische processen. Daarbij maken we optimaal gebruik van bestaande Open Source producten en frameworks, zoals de producten van onze partner Red Hat (o.a. JBoss Enterprise Application Platform, JBoss Data Virtualization en OptaPlanner)

De nadruk ligt daarbij zowel op kwaliteit als op productiviteit, door het gebruik van best practices als don’t repeat yourself en keep it small and simple kunnen we in korte tijd veel voor u bereiken.

Enkele voorbeelden van bedrijfsapplicaties die door Open Circle Solutions zijn ontwikkeld:

  • Een applicatie voor het op een veilige en geautoriseerde manier ontsluiten van bedrijfsgevoelige informatie uit diverse backend systemen, die door duizenden gebruikers in het veld worden geraadpleegd voor diverse doeleinden waaronder analyse, diagnostiek en rapportage. Gerealiseerd op basis van JBoss Data Virtualization.
  • Herontwerp van de website zorgregistratie.nl, waarvoor we een nieuwe architectuur ontwikkelde. Dit resulteerde onder andere in een nieuwe gebruikersbeheer-module en een gebruiksvriendelijke Single Sign On (SSO) oplossing. Gerealiseerd met behulp van Liferay, Spring en OpenAM.
  • Bouw van een voorraadbeheersysteem voor het administreren van spaarprogramma’s voor supermarkten. Dit systeem houdt de voorraden van en leveringen aan de verschillende winkels bij en komt op basis van deze gegevens tot een prognose van de afzet. Hiervoor werd een bestaande Excel-applicatie herbouwd op basis van Vaadin, Spring en het door ons ontwikkelde Dynamo Framework.

Geïnteresseerd om uit te zoeken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 40 304 1330 of info@opencirclesolutions.com.

×