Werken bij Open Circle Solutions

Alle projectmanagers SAFe gecertificeerd

jul 8, 2019

Een bedrijf dat projecten uitvoert – en dat doen wij steeds meer – heeft natuurlijk ook projectmanagers in dienst. Naast de aloude Prince2 certificering en de meer recente Scrum certificeringen zijn onlangs 7 SAFe certificeringen aan ons lijstje toegevoegd.

Het Scaled Agile Framework (SAFe) is een kennisbank gebaseerd op Lean en Agile. Het biedt patronen, principes en hulpmiddelen om succesvol grootschalige producten te ontwikkelen.

SAFe is ontworpen voor grote organisaties waarbij meer dan 50 personen gezamenlijk plannen, ontwikkelen en opleveren. Het opschalen, ook wel Scaling genoemd, is geschikt voor grotere organisaties waarbij meerdere teams samenwerken aan het opleveren van een product. Met SAFe kun je de coördinatie tussen medewerkers vergroten, meer waarde en kwaliteit leveren en snelle doorlooptijden creëren.

We hebben nu dus zeven SAFe 4 Agilists in dienst! Zo zijn we klaar voor nog meer en grotere projecten.

Meer weten over SAFe? Hier vind je meer informatie.

Meer weten over werken bij Open Circle Solutions?

Stuur een mailtje op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Zo is het om te werken bij Open Circle Solutions

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Er is veel gaande bij OCS. Nieuwe medewerkers (Yaris en Imad), aanscherpen van de strategie en de manier waarop we werken. Om ervoor te zorgen dat dit soort ontwikkelingen écht van de grond komen en goed tussen de oren van iedereen gaat zitten, nemen we hiervoor de...

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This