Werken bij Open Circle Solutions

Afstudeerstage bij Open Circle Solutions

jul 12, 2019

Lars en Lennard, gefeliciteerd met het succesvol afronden van jullie afstudeerstage bij Open Circle Solutions! Jullie hebben beide een mooie bijdrage geleverd voor ons beeldherkenningsplatform.

Lars – jij hebt een waardevolle toevoeging geleverd in de aanlevermethoden, het controleren van de beeldkwaliteit en het opslaan. Dit heb je ook duidelijk kunnen toelichten in je scriptie en tijdens de presentatie aan het comité bij Avans. Dus nogmaals gefeliciteerd en veel succes met je Master AI die je nu gaat doen.

Lennard – jij hebt het proces voor het handmatig classificeren geoptimaliseerd en een stevige start gemaakt met de inrichting voor het classificeren middels crowd sourcing. Ook jij hebt laten zien in je scriptie en tijdens je presentatie voor het comité van Avans dat je de kennis hebt opgedaan om dit goed over te brengen. Dus ook jij gefeliciteerd en succes met of je Master of de eerste stap in je carrière.

Heren, bedankt voor de leuke stage periode en tot ziens.

Meer weten over werken bij Open Circle Solutions?

Stuur een mailtje op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Zo is het om te werken bij Open Circle Solutions

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Er is veel gaande bij OCS. Nieuwe medewerkers (Yaris en Imad), aanscherpen van de strategie en de manier waarop we werken. Om ervoor te zorgen dat dit soort ontwikkelingen écht van de grond komen en goed tussen de oren van iedereen gaat zitten, nemen we hiervoor de...

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This