Werken bij Open Circle Solutions

Achtbanen, frietjes en een beetje magie

jan 20, 2020

Bij Open Circle Solutions organiseren we van tijd tot tijd leuke uitjes voor onze collega’s en hun partners. Sinds kort organiseren we ook activiteiten voor die andere belangrijke personen in het leven van onze collega’s: hun kinderen. Na een eerste editie in de dierentuin, hebben we afgelopen herfst onze collega’s met hun kroost uitgenodigd in Toverland.

Er bleek meteen ontzettend veel te doen voor de kinderen, en zelfs alle volwassenen waren enthousiast. Na een paar uurtjes in de achtbanen, bobslee, wildwaterbanen, draaimolens en nog veel meer attracties kwamen we weer samen voor een gezellige lunch.

Een aantal kinderen was erg onder de indruk dat ze van ‘de baas van papa’ zomaar mochten kiezen waar ze zin in hadden en dat ze zelfs frietjes bij de lunch kregen!

Gelukkig was het weer na de lunch opgeknapt en konden we weer vol enthousiasme de magie van het park beleven. Alle favoriete attracties werden nog eens aangedaan en nog meer leuke attracties werden ontdekt. Het succes van de dag blijkt wel doordat zelfs de allerkleinsten het hebben volgehouden tot (bijna) sluitingstijd.

En de groten onder ons hebben zich allemaal weer een dagje kind gevoeld!

Meer weten over werken bij Open Circle Solutions?

Stuur een mailtje op of bel naar +31 40 30 41 330 om kennis te maken.

Zo is het om te werken bij Open Circle Solutions

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Open Circle Solutions Kwartaalmeeting

Er is veel gaande bij OCS. Nieuwe medewerkers (Yaris en Imad), aanscherpen van de strategie en de manier waarop we werken. Om ervoor te zorgen dat dit soort ontwikkelingen écht van de grond komen en goed tussen de oren van iedereen gaat zitten, nemen we hiervoor de...

Rob Cüsters

Rob Cüsters

Ik ben Rob Custers, geboren in Zuid-Limburg en al jaren woonachtig in Noord-Limburg. Afgestudeerd in de tweede lichting van de HEAO-Bedrijfsinformatica opleiding in 1984, heb ik mijn hele leven in de IT gewerkt. Vanaf 1992 zit ik in management-rollen, zowel in...

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor Open Circle Stories en krijg een verzameling artikelen, tips, nieuws en verdiepingen in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This