Xamarin Developer

/ Vacatures / Xamarin Developer
X
amarin Developer

Als een ‘cross device’ Mobile Developer bij Open Circle Solutions werk je met de nieuwste technologieën, zoals Xamarin, aan mobiele applicaties voor onze klanten. Zoals je hoogstwaarschijnlijk weet is Xamarin een ‘hot topic’ in de mobile community. Wij bieden C# .NET Developers de unieke kans om een gecertificeerde Xamarin Developer te worden.

Vacature Xamarin 1

 

Wat bieden we jou

We bieden uitgebreide mogelijkheden om je kennis en ervaring te verbeteren, zoals trainingen en certificeringsmogelijkheden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en willen je daar graag in ondersteunen.

Open Circle Solutions kent een open cultuur en we ontwikkelen zelf producten in onze ‘Digital Labs’. Het werk vindt bij voorkeur plaats in de regio waar jij woont. Aangezien de boog niet altijd gespannen kan zijn ondernemen wij regelmatig gezellige en leerzame uitjes.

Vacature Xamarin 2

Wil je graag meer weten over het werken bij Open Circle Solutions? Neem dan contact met ons op via het sollicitatieformulier op deze pagina of het telefoonnummer +31 40 304 1330.

Solliciteren via mobiel

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Linkedin URL

×