New business sales

/ Vacatures / New business sales

Open Circle Solutions is een relatief jong bedrijf met een hoge mate van senioriteit in onze kernactiviteiten binnen Java, Mobile Solutions en Big Data. Gebruik makende van Open Source technologieën, AI en Machine Learning, werken we aan bedrijfkritische maatwerk applicaties en veel aan innovatieve en niche oplossingen met en voor onze klanten. Wij zoeken collega’s die samen met ons de grenzen van het mogelijke willen onderzoeken en realiseren.  

Wat ga je doen?

Wil jij samen met ons de Nederlandse markt veroveren en direct invloed uitoefenen over het succes van het bedrijf? Vanuit een sterke basis in Zuid-Nederland ben je samen met het hele team verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf, de groei en de tevreden klanten. Als (Inside) Sales Representative ben je een belangrijke schakel in de groeiambitie van Open Circle Solutions. Je gaat de potentiële klanten kennis laten maken met de werkwijze en oplossingen die Open Circle Solutions te bieden heeft.  Dit zijn zowel maatwerkoplossingen als zelf ontwikkelde re-usable software solutions. Je vindt het leuk om nieuwe klanten te vinden en binden en krijgt alle ruimte om dit op je eigen manier te doen. Ook ben je creatief in het ontwikkelen en gebruiken van nieuwe kanalen om je doelgroep te bereiken. Je bent betrokken bij het nieuw ontwikkelen en door ontwikkelen van proposities en bent continue op zoek naar nieuwe kansen, daar krijg je energie van! Om succesvol te kunnen zijn binnen Open Circle Solutions ben je gedreven en standvastig, communicatief sterk en overtuigd van je werkwijze en benadering. Je bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen. 

Wat verwachten wij?

 • Minimaal 2 jaar ervaring in sales, het is een pré als dit ook in de ICT industrie is geweest 
 • Ervaring met het genereren van leads via social media 
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen social media en sales 
 • Ervaring met het nauwkeurig werken met een CRM-systeem 
 • Gewend om te werken met targets 
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Wat mag jij verwachten?

 • Een omgeving waarin je uitgedaagd wordt veel te leren in korte tijd 
 • Daarnaast heb je elk jaar 10 dagen vrij beschikbaar voor het volgen van seminars, trainingen en opleidingen om je kennis te verdiepen of verbreden 
 • Een jaarlijks trainingsbudget van € 5.000,- zonder studieschuld op te bouwen 
 • De flexibiliteit om invulling te geven aan je eigen ontwikkeling, groei en ambitie 
 • Om te kunnen doen wat je het leukste vindt, op een creatieve manier nieuwe klanten kennis laten maken met – en zodoende bijdragen aan het succes van Open Circle solutions, krijg je nog betaald ook. Natuurlijk word je bij succes extra beloont met een bonus. 
 • 30 vakantiedagen per jaar 
 • Mobiliteitsvergoeding 
 • Smartphone en laptop 
 • Zeer uitgebreide pensioenvoorzieningen en de voordelen van een collectieve zorgverzekering 

Cultuur

Open Circle Solutions biedt uitgebreide mogelijkheden om je kennis en ervaring te verbeteren zoals training en opleiding, congressen en business clubs. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en willen je daar graag in ondersteunen. Voor ons geldt ‘work hard, play hard’ dus naast hard werken is er ook tijd en ruimte voor interessante en leuke activiteiten met collega’s en je partner. Bij Open Circle Solutions zijn we samen verantwoordelijk voor ons succes en hierdoor hebben we korte lijntjes en een open cultuur. 

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via het sollicitatie formulier op deze pagina. Wil je graag meer informatie over deze functie neem dan contact met ons op via het telefoon nummer +31 (0)6 15391418 of +31 (0)40 304 1330. 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Motivatie

Uw CV

×