Hadoop Specialist

/ Vacatures / Hadoop Specialist
Hadoop Specialist

Als Hadoop Specialist bij Open Circle Solutions werk je met de nieuwste technologieën om onze klanten te helpen met het creëren van waarde uit data. Je ziet het als een uitdaging om complexe technische vraagstukken op te lossen en brainstormt graag samen met de klant over de beste aanpak. Daarnaast werk je nauw samen met onze Data Scientists om ervoor te zorgen dat de data daadwerkelijk omgezet wordt in nieuwe inzichten.

Vacature Hadoop 1

Wat wij bieden

We bieden uitgebreide mogelijkheden om je kennis en ervaring te verbeteren, zoals trainingen en certificeringsmogelijkheden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en willen je daar graag in ondersteunen.

Open Circle Solutions kent een open cultuur en we ontwikkelen zelf producten in onze ‘Digital Labs’. Het werk vindt bij voorkeur plaats in de regio waar jij woont. Aangezien de boog niet altijd gespannen kan zijn ondernemen wij regelmatig gezellige en leerzame uitjes.

Vacature Hadoop 2

Wil je graag meer weten over het werken bij Open Circle Solutions? Neem dan contact met ons op via het sollicitatieformulier op deze pagina of het telefoonnummer +31 40 304 1330.

Solliciteren via mobiel

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Linkedin URL

×