Big Data Architect

/ Vacatures / Big Data Architect
Big Data Architect

Als Big Data Architect bepaal je samen met onze klanten hoe de ambities op het gebied van Big Data vertaald kunnen worden naar een toekomstvaste architectuur. Je vindt het leuk om de laatste ontwikkelingen op het gebied van Big Data en Business Intelligence bij te houden en je kunt deze vertalen naar vooruitstrevende oplossingen voor onze klanten.

Vacature Big Data

Wat wij bieden

We bieden uitgebreide mogelijkheden om je kennis en ervaring te verbeteren, zoals trainingen en certificeringsmogelijkheden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en willen je daar graag in ondersteunen.

Open Circle Solutions kent een open cultuur en we ontwikkelen zelf producten in onze ‘Digital Labs’. Het werk vindt bij voorkeur plaats in de regio waar jij woont. Aangezien de boog niet altijd gespannen kan zijn ondernemen wij regelmatig gezellige en leerzame uitjes.

Sloepentocht 3

Wil je graag meer weten over het werken bij Open Circle Solutions neem dan contact met ons op via het sollicitatieformulier op deze pagina of het telefoonnummer +31 40 304 1330.

Solliciteren via mobiel

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Linkedin URL

×