Vacatures

/ Vacatures

Waarom werken bij Open Circle Solutions?

Bij Open Circle Solutions krijg je de kans om mee te werken aan uitdagende projecten en altijd voorop te lopen met de Open Source technologie. Omdat wij een relatief jong bedrijf zijn, is er volop ruimte om mee te denken en bij te dragen aan de groei van Open Circle Solutions.

Daarnaast wordt er bovengemiddeld geïnvesteerd in kennisdeling en opleidingen voor onze medewerkers. Onze cultuur is te omschrijven als “Work hard, play hard” waarbij er niet alleen hard gewerkt wordt maar ook regelmatig teamuitjes worden georganiseerd.

Bovendien zijn onze arbeidsvoorwaarden ver boven marktconform. Zo bieden wij een uitstekende pensioenregeling, een aantrekkelijke bonusregeling en maar liefst 30 vakantiedagen.

Chris Key

Senior Consultant - Open Circle Solutions
Open Circle Solutions geeft je de vrijheid jezelf te ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Gebruik makend van de laatste technieken realiseer ik oplossingen voor de uitdagingen van zowel onze klanten als de proposities waarin we binnen Open Circle Solutions werken.

 

Luc de Bruijn

Mobile Specialist - Open Circle Solutions
Ondernemen en bezig zijn met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van technologie en vooral de mogelijkheden die daaruit voortvloeien zijn voor mij de motor waarmee ik iedere dag weer met energie aan de slag ga!

×